Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη βουλή!

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πολιτική σκηνή, μετά την είδηση ότι πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Ο Χανιώτης πολιτευτής, Μανώλης Σκουλάκης, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, εννέα μήνες πριν, στις 5 Νοεμβρίου του 2018, ο Μανώλης Σκουλάκης είχε χάσει την γυναίκα του, σε ηλικία 60 ετών.


Ο Μανώλης Σκουλάκης είχε διατελέσει βουλευτής, υφυπουργός και αναπληρωτής υπουργός με το ΠΑΣΟΚ, καθώς και δήμαρχος Χανίων.

Σοκ: Ατύχημα για τον πασίγνωστο πολιτικό και Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Γεννήθηκε το 1944 στον Πλάτανο Κισσάμου Χανίων. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως γιατρός στην περιοχή του Κισσάμου. Την είδηση του θανάτου του Μανώλη Σκουλάκη έκανε γνωστή στη βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος. Αμέσως μετά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Θρήνος! Νεκρός γνωστός πολιτικός!

Θρήνος επικρατεί στην πολιτική σκηνή! Νεκρός ο πρόεδρος της Τυνησίας, Μπέτζι Καΐντ Εσέμπσι σε ηλικία 92 ετών. Ο Εσέμπσι ήταν ο πρώτος ελεύθερα εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας και ο μεγαλύτερος σε ηλικία, παγκοσμίως, που κατείχε το συγκεκριμένο αξίωμα.

Ο Εσέμπσι είχε κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της Τυνησίας το 2014, έπειτα από την εξέγερση για την Αραβική Άνοιξη στην περιοχή.

Είχε εισαχθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο για τρίτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω επιπλοκών με την υγεία του. Νωρίτερα, μέσα στο 2019, είχε ανακοινώσει ότι δεν θα κατεβεί σαν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Τυνησίας, τον προσεχή Νοέμβριο.

Νεκρός πασίγνωστος πολιτικός!

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος! Νεκρός ο Αρτ Νέβιλ!

Θρήνος στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μετά την είδηση ότι ο Αρτ Νέβιλ πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 81 ετών.

«Ήταν ήρεμος» δήλωσε στο NOLA.com ο επί σειρά ετών μάνατζέρ του Αρτ Νέβιλ, Κεντ Σόρελ. «Πέθανε στο σπίτι με την αγαπημένη του σύζυγο, Λορέιν στο πλευρό του. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο πολλές φορές, αλλά πάντα επέστρεφε σπίτι, στην Βάλενς Στριτ (στη Νέα Ορλεάνη)», συμπλήρωσε.