Σοκ: Ατύχημα για τον πασίγνωστο πολιτικό και Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Χτύπησε άσχημα!

Σοκ: Ατύχημα για τον πασίγνωστο πολιτικό και Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Ατύχημα για τον γνωστό πολιτικό και Πρόεδρο, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να μπει άμεσα στο χειρουργείο!

Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου σε μία άτυχη στιγμή.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος εισήχθη στο Meditteranean Hospital of Cyprus όπου θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες σε εγχείρηση για κάταγμα στο πόδι.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» σήμερα το πρωί επισκέφτηκε την αδελφή του για καφέ και στη συνέχεια αναχώρησε για το κέντρο της Λεμεσού όπου επισκέφθηκε το κατάστημα ΤIMINIS για να αγοράσει ρούχα.

Σοκ: Ατύχημα για τον Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Κατά την έξοδό του από το κατάστημα στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί του πόδι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Mediterranean από την Προεδρική φρουρά.

Από τον τραυματισμό προκύπτει θέμα εκπροσώπησης της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αύριο Κυριακή με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη να προβαίνει σε διευθετήσεις ώστε την Κύπρο να εκπροσωπήσει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Πρόδρομου δήλωσε πως ο κπ Αναστασιάδης υπέστηυποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα χειρουργηθεί σήμερα.

Η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Νέο σοκ με την Μέρκελ: Την έπιασε νέο τρέμουλο μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)

Η Άνγκελα Μέρκελ σόκαρε ξανά, καθώς η Καγκελάριος της Γερμανίας είχε νέο περιστατικό με τρέμουλο μπροστά στις κάμερες!

Η Ανγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε και πάλι να τρέμει, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες!

Το νέο περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια συνάντησής της με τον πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμεγιερ στο Βερολίνο.

Ο εκπρόσωπός της έσπευσε να δηλώσει ότι η καγκελάριος είναι καλά στην υγεία της.

Στις 18 Ιουνίου, όλος ο πλανήτης είχε συγκλονιστεί από την εικόνα της Μέρκελ να τρέμει σύγκορμη δίπλα στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζενένσκι, κατά την υποδοχή του στην καγκελαρία.

Η καγκελάριος στέκονταν δίπλα στον κ. Ζελένσκι κατά την απόδοση στρατιωτικών τιμών, όταν ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε εμφανώς να τρέμει.

Αμέσως μόλις το επεισόδιο αυτό ολοκληρώθηκε, η Μέρκελ συνέχισε το πρόγραμμά της κανονικά. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, όταν ερωτήθηκε για το περιστατικό, δήλωσε γελώντας: «Στο μεταξύ ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό και είμαι πολύ καλά». Από την πλευρά του ο κ. Ζελένσκι θέλησε να αστειευτεί: «Στεκόμουν δίπλα της και, πιστέψτε με, ήταν ασφαλής».

Η επίσημη θέση της καγκελαρίας τότε ήταν πως επρόκειτο για επεισόδιο αφυδάτωσης, που δεν ήταν σοβαρό και αντιμετωπίστηκε αμέσως.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, που κλείνει τα 65 της χρόνια τον επόμενο μήνα, έχει αισθανθεί ξανά άσχημα παλαιότερα κάτω από τον ήλιο, επισημαίνει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία για το περιστατικό.

Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά πάντως που η Ανγκελα Μέρκελ «καταρρέει» μπροστά σε δημοσιογράφους, καθώς τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ έδινε συνέντευξη στο γερμανικό δίκτυο ZDF, ένιωσε ζαλάδα. Διέκοψε την συνέντευξη, αποσύρθηκε για λίγο, είπε ένα ποτήρι νερό και δέκα λεπτά αργότερα επανήλθε. «Η καγκελάριος δεν αισθανόταν καλά, στη συνέχεια όμως όταν ήπιε κι έφαγε κάτι , συνέχισε τη συνέντευξη», είχε πει τότε ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ.

Όπως μεταδίδει το Associated Press εξάλλου, οι νόμοι περί προσωπικών δεδομέων είναι πολύ αυστηροί στην Γερμανία και δεν υπάρχουν πληροφορίες για την γενικότερη κατάσταση της υγεία της.

Πηγή: protothema.gr