Ελένη Φουρέιρα: Παντρεύεται κρυφά στο δημαρχείο με κοστούμι αντί για νυφικό και φουσκωμένη κοιλίτσα

Έσκασε τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Φουρέιρα: Παντρεύεται κρυφά στο δημαρχείο με κοστούμι αντί για νυφικό και φουσκωμένη κοιλίτσα

Βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, μιας εγκυμοσύνης που πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr. Μετά από 6 μήνες, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα ένιωσε έτοιμη να μοιραστεί αυτό το τόσο ευχάριστο νέο με τον κόσμο και μέσα από μια ανάρτηση που έκανε την Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημιούργησε ένα κύμα ευχών!

Δίχως, μάλιστα, καμία λέξη στην λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση, μιας και τα... λόγια είναι περιττά, η Ελένη Φουρέιρα έδειξε πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Μετά την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα και την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της, ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε κι εκείνος μια δημοσίευση στα social media (δείτε την εδώ).

Παντρεύονται Φουρέιρα & Μποτία

Φουρέιρα γάμος
Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες που πηγαινοέρχονται από στόμα σε στόμα στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz, η Ελένη Φουρέιρα και ο ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιήσουν, πριν την γέννηση του παιδιού τους (δείτε εδώ το φύλο του μωρού), ένα μυστήριο στο δημαρχείο, μεταξύ οικογενειών και λίγων φίλων (εννοείται πως θα βρίσκεται εκεί και ο νονός του παιδιού - δείτε εδώ ποιος είναι).

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα προτιμήσει το κλασικό λευκό φόρεμα, αλλά κάτι σε στυλ κοστούμι θα αφήνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα να φαίνεται.

Τόσο καιρό αναγκαζόταν να την κρύψει άλλωστε από τα φώτα της δημοσιότητας! Τώρα ήρθε ο καιρός να το χαρεί...