Το σχόλιο της Ελένης Φουρείρα στην ανάρτηση που έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

"Λιώνουν" από έρωτα και ευτυχία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το σχόλιο της Ελένης Φουρείρα στην ανάρτηση που έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Ελένη Φουρέιρα και ανακοίνωσε το γεγονός με δυο πολύ τρυφερές φωτογραφίες της στο Instagram, όπου πόζαρε με τον Αλμπέρτο Μποτία και την φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε τις φωτογραφίες εδώ).

Την δική του ανάρτηση ωστόσο, έκανε και ο ποδοσφαιριστής στο προφίλ του, μιας και περιμένει με ανυπομονησία το μωράκι τους. Όπως ήταν λογικό, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να τους ευχηθούν.

Από τους πρώτους που σχολίασαν, ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς κυοφορεί τον καρπό του έρωτας τους.

Το σχόλιο αντίδραση της Φουρέιρα στην ανάρτηση του Μποτία

Η τραγουδίστρια λοιπόν, του έβαλε δυο καρδούλες που είχαν ενδιάμεσα τους ένα μικρό μαϊμουδάκι.

 Αλμπέρτο Μποτία Ελένη Φουρείρα παιδί

Αυτός θα είναι ο νονός του παιδιού τους

Από την Κυριακή 13/11 που έγινε γνωστό και επίσημα πλέον από την ίδια, όπως και τα σχόλια έτσι και οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή δεν έχουν σταματήσει

Για την ακρίβεια, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι μίλησε με τη εγκυμονούσα μετά την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου.

«Δεν είχα μιλήσει με την Ελένη, αλλά το είχε καταλάβει. Ακύρωσε τις συναυλίες της, την είχα δει από μακριά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Της έστειλα μήνυμα χθες και ήταν συγκινητικό. Συγκινήθηκα, την ξέρω, είμαστε συνομήλικες, μπορεί να είναι και μικρότερή μου, έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα μαζί.» είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Μου απάντησε αμέσως και τόσο όμορφα, τόσο γλυκά. “Και στα δικά σου. Είμαι πολύ χαρούμενη Κατερίνα μου. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διακριτικότητα όλο αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια κυρία”»!

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ελένη αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2023 και νονός θα είναι ο κολλητός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης!

Πέτρος Τσαπαρδώνης