Η Φουρέιρα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Με τον Μποτία και τη φουσκωμένη κοιλίτσα αγκαλιά στο κρεβάτι

H ανάρτησή της στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Φουρέιρα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Με τον Μποτία και τη φουσκωμένη κοιλίτσα αγκαλιά στο κρεβάτι

Ο ερχομός ενός παιδιού στον κόσμο δε μπορεί παρά να αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει πως είναι έτοιμο να ζήσει αυτή τη μαγεία της ολοκλήρωσης.

Φυσικά, η στιγμή της ανακοίνωσης είναι κάτι προσωπικό και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές, που βλέπουμε κυρίες της showbiz να προσπαθούν να κρύψουν με διάφορα τεχνάσματα την εγκυμοσύνη τους.

Χωρίς αμφιβολία, το όνομα της Νο1 pop Ελληνίδας τραγουδίστριας, Ελένης Φουρέιρα έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Εμείς εδώ από το Youweekly.gr σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από ρεπορτάζ μας, πως η αγαπημένη τραγουδίστρια επισκεπτόταν τελευταία γνωστή κλινική, που συνήθως εγκυμονούσες επισκέπτονται. Με τις φωτογραφίες πια να μιλάνε μόνες τους, πως δηλαδή κάτι όμορφο έχει στην κοιλίτσα της η Ελένη και με τον χρόνο να περνάει, το απόγευμα της Κυριακής 13/11 ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι η Φουρέιρα και ο Μποτία, έβγαλαν την πιο τρυφερή φωτογραφία της ζωής τους, την οποία η τραγουδίστρια ανήρτησε στο instagram της, επιβεβαιώνοντας έτσι, πως είναι έγκυος και θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Με το καλό το μωρό τους λοιπόν... και επίσημα!

Η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με μια ανάρτηση

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην εγκυμοσύνη της Φουρέιρα πριν το επιβεβαιώσει η ίδια

Ο κολλητός της φίλος Ελένης Φουρέιρα Γιώργος Αρσενάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης, κάτι που σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια μεταξύ άλλων να τονίζει πως αν ισχύει αυτό και έχει καταφέρει να το κρύψει, τότε της αξίζουν συγχαρητήρια.

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της. Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.