«Τότε βγάζουμε νικητή» - Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την ημερομηνία του τελικού του J2US

Πότε θα ρίξει αυλαία το μουσικό σόου του ALPHA;

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στα παρασκήνια του χθεσινοβραδινού live του «Just the 2 of Us» (δείτε εδώ τα highlights).

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται κατά καιρούς για το μπάτζετ ενώ την ίδια στιγμή διέψευσε τις φήμες πως έχει κάνει επαφές με τον Νίκο Μουτσινά και ότι σκοπεύει να αποκτήσει δικό του κανάλι.

Expand player

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

«Δεν έχω κάνει συζητήσεις με τον Νίκο Μουτσινά όσο έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ. Παρόλα αυτά τον αγαπώ πάρα πολύ. Γιατί να αποκτήσω δικό μου κανάλι; Μια χαρά δεν είμαστε στη ψυχαγωγία; Όταν έχεις κανάλι έχεις να ασχοληθείς και με την ενημέρωση και με πολλά άλλα που δε θέλω να τα ακουμπήσω».

Αναφορικά με το ποτέ θα είναι ο τελικός του Just the 2 of Us: «31 Δεκεμβρίου. Παραμονή Πρωτοχρονιάς αλλάζουμε χρόνο και βγάζουμε νικητή» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Η ειρωνική απάντηση του στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, Νίκος Κοκλώνης απάντησε στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή "Το Πρωινό" την Δευτέρα 14/11, που σχετίζονταν με το show υπερπαραγωγή του ALPHA και το πόσα λεφτά χασούρα έχει ανά επεισόδιο.

Ο Νίκος Κοκλώνης κατακεραύνωσε τον Γιώργο Λιάγκα, προσφέροντας του, ειρωνικά πάντα, την θέση του οικονομικού διευθυντή.

«Τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του. Αν χρειαστώ οικονομικό διευθυντή θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα απευθύνω πρόταση», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Νομίζω ότι...» - Η απάντηση της Ναταλί Κάκκαβα στο αν θα τραγουδούσε κομμάτι του Γιώργου Τσαλίκη στο J2US

J2US: «Το σηκώσατε το κύπελλο από σήμερα» - Θρίαμβος στο Twitter για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση