«Παρότι πάει πολύ καλά στα νούμερα...» - Πόσα χιλιάρικα μπαίνει μέσα σε κάθε επεισόδιο J2US ο Νίκος Κοκλώνης

Αντί να κερδίζει... χάνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παρότι πάει πολύ καλά στα νούμερα...» - Πόσα χιλιάρικα μπαίνει μέσα σε κάθε επεισόδιο J2US ο Νίκος Κοκλώνης

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έγινε στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τον Νίκο Κοκλώνη. Την ώρα που συζητούσαν αν πρόκειται να γίνει μέτοχος σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πόσα χρήματα μπαίνει μέσα σε κάθε επεισόδιο το J2US.

Όπως ειπώθηκε, παρόλο που το μουσικό show πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης - δείτε εδώ - χάνει αρκετά χρήματα σε κάθε live.

Τα χρήμαρα που χάνει ο Κοκλώνης σε κάθε live του J2US

«Γνωρίζω ότι ο Νίκος μπαίνει μέσα από το J2US, παρότι πάει πολύ καλά στα νούμερα. Μαθαίνω ότι μπαίνει μέσα 100 χιλιάρικα το επεισόδιο, κάπου τόσο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το θέμα είναι να γίνει καναλάρχης και να χάνει περισσότερα ο Νίκος Κοκλώνης; Δεν ξέρω τώρα… Τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο, γι’ αυτό», συμπλήρωσε.

J2US Νίκος Κοκλώνης

Τα 12/11 highlights του J2US

Το μήνυμα του Κοκλώνη στην Σπυροπούλου

H Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ενθουσίασαν τους κριτές. Η Βίκυ Σταυροπούλου λοιπόν, έκανε λόγο για το πώς ο κάθε άνθρωπος επιλέγει να διαχειριστεί τον πόνο του με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που άκουσε η Αφροδίτη για το βάρος της.

Τότε ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με αφορμή αυτό θα πω και εγώ κάτι, θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί στη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αυτή την εβδομάδα άκουσε και τι δεν άκουσε οπότε πιάνομαι από εκεί στέλνω το φιλάκι».

Τι είπε όμως η Σταυροπούλου στην Γεροκωνσταντή

«Λένε και πάντα θα λένε αυτοί που έχουνε να πουν γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν. Με αφορμή τη στενοχώρια σου με σχόλια που έγιναν για τα παραπανίσια κιλά σου μέσα στα εκατοντάδες θετικά σχόλια που πήρες θέλω να σου πω ότι πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε πονεμένοι. Εγώ τους χωρίζω σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που πονάνε και επειδή πονάνε θέλουν να κάνουν και τον άλλον να πονέσει και σε αυτούς που έχουν πονέσει, συμπάσχουν, παίρνουν τον άλλο τρυφερά από το χέρι και τον βγάζουν στο φως.

Θέλω όλα τα νέα παιδιά να κλείνετε τα αυτιά σας, να έχετε στόχο και στο λέω πως όσο διαφορετικοί και αν είστε, αν έχετε παραπάνω κιλά, αν είστε γκέι, στρείτ, με μαλλιά χωρίς. Κάθε άνθρωπος όταν έχει στόχο και λειτουργεί με άξονα το καλό προοδεύει. Στο λέω βιωματικά γιατί και εγώ όταν βγήκα πριν κάποια χρόνια άκουσα από κάποιους διάφορα. Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου όμως, μου έδωσαν τόσο όμορφα πράγματα στη δουλειά και στη ζωή που δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα» ήταν τα λόγια της Βίκυς Σταυροπούλου.

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Βανδή στον αέρα

Η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε on air ένα απρόσμενο τηλεφώνημα την στιγμή που η Λόλα και ο Λευτέρης Μητσόπουλος βρισκόταν επί σκηνής.

«Συγγνώμη παιδιά, με παίρνει ο Χρήστος Μάστορας αλλά δεν ξέρω γιατί. Δεν θυμάσαι ότι κάθε Σάββατο έχω το J2US Χρήστο μου;», είπε η τραγουδίστρια.

«Καλησπέρα παιδιά. Για ηλίθιους λόγους που πήρα τη Δέσποινα Βανδή, την υπέρτατη σταρούμπα, ήταν γιατί ήθελα να την καλέσω στα γενέθλια μου. Όποιος άλλος γουστάρει από εκεί πέρα μπορεί να έρθει. Θα στείλω τη διεύθυνση σε ένα μήνυμα», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Το "καρφί" του Φασουλή στην Κουλιανού

Η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης τραγούδησαν το κομμάτι της Γιώτας Νέγκα «Το δίκιο μου» αλλά δεν ενθουσίασαν τους κριτές.

«Δεν μπορώ να πω τα καλύτερα λόγια αλλά καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο για σένα, μία γυναίκα ευλογημένη από τη μοίρα και το ταλέντο να καταλάβει τι σημαίνει αυτό το τραγούδι. Αυτό είναι να το έλεγαν σε εσένα όχι εσύ να το έλεγες σε κάποιον άλλο» είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Σταμάτη μου, δεν είναι πάντα αυτά που φαίνονται» του απάντησε η Βίκυ Κουλιανού.

"Λύγισε" η Φωτεινή Δάρρα για την απώλεια της μητέρας της

Το κομμάτι «Όταν έχω εσένα» είπε η Φωτεινή Δάρρα και με τα σχόλια που άκουσε συγκινήθηκε για το θάνατο της μαμάς της.

«Με συγκινεί πάρα πολύ ο Πάνος κάθε φορά που τραγουδάει. Αυτή τη φορά ομως, απόψε, με συγκίνησε πάρα πάρα πολύ γιατί για το «Όταν έχω εσένα» του είπα, λίγο πριν βγούμε, να σκεφτεί και να απευθυνθεί. Δηλαδή «κοιτάς μπροστά και το λες στον άνθρωπο που αγαπάς» και το έκανε 1000%. Αλλά θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο ένα ερωτικό τραγούδι αυτό, είναι ένα τραγούδι που με το «Όταν έχω εσένα» μπορεί να είναι και κάποιος άλλος στη ζωή σου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε πως «»θέλω να πω ότι, παρόλο που κινδυνεύω να με πουν γραφική επειδή ξαναμιλάω για την μαμά μου, της το αφιερώνω γιατί αύριο είναι οι 40 μέρες από… Και αυτό το «Όταν έχω εσένα» με αγγίζει πάρα πολύ απόψε. Ακόμα περισσότερο από οποτεδήποτε άλλοτε».

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Δυο ονόματα έφυγα από το J2US και αυτά ήταν της Νάνσυ Παραδεισανού και του παρτενέρ της, Σώτη Βολάνη.