J2US 19/11 highlights: Το "καυτό" φιλί Σχοινά με Γαρμπή και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US 19/11 highlights: Το

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το χθεσινοβραδινό 19/11 live του J2US, με τα ζευγάρια να δίνουν όπως πάντα τον καλύτερό τους εαυτό. Ωστόσο, στο τέλος της βραδιάς, έπρεπε ένα από αυτά να αποχωρήσει.

Τα 19/11 Highlights του J2US

Ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί - Η γκάφα της Ναταλί Κάκκαβα στον αέρα του ALPHA

Το J2US ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 19/11 (δείτε εδώ πόσα χιλιάρικα μπαίνει μέσα ο Κοκλώνης σε κάθε επεισόδιο) και στη σκηνή ανέβηκαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Νίκος Απέργης για να τραγουδήσουν το "Σ' αγαπάω" του Νίκου Βέρτη. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του και έτσι το ζευγάρι απέσπασε τρία 10άρια και ένα 9άρι.

Από την χαρά της, όμως, που τα πήγε τόσο καλά η παρουσιάστρια, έκανε μία μικρή γκάφα την ώρα που βρισκόταν στον αέρα και επειδή δεν μπορούσε να το καλύψει, το "έριξε" στην πλάκα.

«Μ’ αρέσει που φίλησα το μικρόφωνο! Ήθελα να φιλήσω εσένα, Νίκο και φίλησα το μικρόφωνο! Φαντάσου… Καταλαβαίνετε τι άγχος έχω απόψε», είπε με χιούμορ η ίδια.

Και πέμπτος κριτής στο J2US - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Μπορεί από το σημερινό (19/11) επεισόδιο του Just the 2 of Us να λείπει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του σόου (δείτε εδώ ποιο και γιατί), ωστόσο το κενό τους ήρθε να συμπληρώσει ένα άλλο πρόσωπο, όχι όμως ως διαγωνιζόμενος, αλλά ως κριτής.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε, λοιπόν, πως μαζί τους απόψε χωρίς να υπολογίζεται η βαθμολογία του, θα είναι ο Διονύσης Σχοινάς, γεγονός που τους ενθουσίασε όλους και ιδιαίτερα την Καίτη Γαρμπή, η οποία αναφώνησε "Τα μάτια μου θα είναι πάνω του" στην Δέσποινα Βανδή για να την προειδοποιήσει.

Δεν το γνώριζε κανείς - Ο μικρός χωρισμός της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά πριν τον γάμο

Λίγο μετά την επική γκάφα της Ναταλί Κάκκαβα, ανέβηκαν στη σκηνή του J2US η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης, οι οποίοι τραγούδησαν το "Ζήσαμε", ένα τραγούδι που ανήκει στην Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

Την ώρα που η τραγουδίστρια, λοιπόν, έκρινε το ζευγάρι, αποκάλυψε ένα πολύ σημαντικό και προσωπικό στοιχείο για την σχέση της με τον σύζυγό της εκείνη την περίοδο. Είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά όλα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά.

«Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε»

Ανησυχία στο πλατό για την υγεία της Καίτης Γαρμπή - Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Έχει δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομα της Καίτης Γαρμπή το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της κόντρας της με τη Άντζελα Δημητρίου στο J2US (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), ωστόσο το Σάββατο 19/11 μόλις ξεκίνησε το σόου, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που δημιούργησε ανησυχία στο πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως τις προηγούμενες ημέρες δεν αισθανόταν πολύ καλά, διότι κρύωσε, ωστόσο τόνισε πως έχει αρχίσει να νιώθει πολύ καλύτερα και ελπίζει πως δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια.

«Είχα ένα κρυωματάκι. Κρυωματάρα δηλαδή. Αλλά σήμερα είμαι καλύτερα. Θα περάσει. Είμαι στα τελειώματα τώρα, οπότε θα τα βγάλουμε όλα σωστά», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Μη τσακωνόμαστε τώρα» - "Άναψαν τα αίματα" στην σκηνή του J2US

Στο (19/11) επεισόδιο του J2US μετά την Βίκυ Κουλιανού που έδωσε την αφορμή για μία σοκαριστική αποκάλυψη για την σχέση της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, εμφανίστηκε η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης, οι οποίοι, ωστόσο, δεν εντυπωσίασαν την επιτροπή.

Μάλιστα, ο διαγωνιζόμενος παραπονέθηκε για το γεγονός πως δεν τους δίνουν τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει άντρες, με τον Νίκο Κοκλώνη να "ρίχνει" το φταίξιμο στην Άντζελα Δημητρίου, ενώ την ώρα που ο Σταμάτης Φασουλής έκανε την κριτική του, η τραγουδίστρια τον διέκοψε και ο παρουσιαστής επενέβη λέγοντας "Μη τσακώνεστε τώρα", στην προσπάθειά του να μη χαλάσει το κλίμα.

Τον φρόντιζε όταν είχε πάθει διάστρεμμα - Η άγνωστη ιστορία που ενώνει την Άντζελα Δημητρίου και τον Διονύση Σχοινά

Ο κακός χαμός έχει συμβεί (19/11) στο Just The 2 of Us, καθώς στο πλατό του ALPHA βρίσκεται και ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος έχει δώσει την αφορμή να γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις στον αέρα.

Αφού τραγούδησε η Άντζελα Δημητρίου, δηλαδή, ο τραγουδιστής μίλησε για την γνωριμία τους στην αρχή της καριέρας του και για το γεγονός πως τον βοήθησε και του στάθηκε σε όλα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, λοιπόν, η Άντζελα και ο Αντύπας ήταν οι άνθρωποι που τον στήριξαν όσο κανένας άλλος εκείνη την εποχή και όταν συνεργαζόταν μαζί με εκείνη σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, εκείνος είχε ένα ατύχημα πάνω στην πίστα και είχε πάθει διάστρεμμα. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούσε να εμφανίζεται, όμως η Άντζελα Δημητρίου μεσολάβησε, όχι μόνο για να πληρώνεται κανονικά, αλλά τον φρόντιζε παράλληλα, αλλάζοντάς του καθημερινά επιδέσμους στο τραύμα του.

«Είναι και αυτή η Άντζελα» είπε με νόημα ο Διονύσης Σχοινάς συγκινημένος.

Το φιλί Σχοινά - Γαρμπή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες και απογείωσε την διασκέδαση και μάλιστα αιφνιδίασε την Καίτη Γαρμπή, με το κομμάτι «Συγκοινονούντα δοχεία», όπου και αναφώνησε «αφιερωμένο στο κορίτσι μου», ενώ αμέσως μετά ήρθε η ώρα για ένα ντουέτο των δύο.

Για αυτό και μόλις ακούστηκαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι «Μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι», ο Διονύσης Σχοινάς θέλησε να της το αφιερώσει αλλά και να κατευθυνθεί προς την κριτική επιτροπή για να την «αρπάξει» από τους υπόλοιπους και να την παρασύρει στη σκηνή και μάλιστα στο τέλος είδαμε και ένα παθιασμένο φιλί για το ζευγάρι.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε

Από το J2US σε αυτό το live αποχώρησαν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης που βρέθηκαν τελευταίοι στην βαθμολογία των κριτών χωρίς όμως το κοινό να καταφέρει να τους σώσει.

«Είμαι σκασμένη! Στεναχωριέμαι που θα φύγει η Βίκυ και όσοι με ακούνε… η Βίκυ δεν πρέπει να λείπει από την τηλεόραση. Η Βίκυ πρέπει να είναι στην τηλεόραση για πολλούς λόγους», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.