Εκτός J2US αγαπημένο ζευγάρι - Τι συνέβη

Ο λόγος που δεν θα εμφανιστούν απόψε 19/11 στο μουσικό σόου του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός J2US αγαπημένο ζευγάρι - Τι συνέβη

Ένα ακόμη μαγικό και γεμάτο εκπλήξεις live αναμένεται απόψε (19/11) το βράδυ στο J2US (δείτε εδώ όσα έγιναν στι προηγούμενο 12/11 live) με τον Νίκο Κοκλώνη να είναι έτοιμος για μια ξέφρενη βραδιά. Οι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα τραγούδια που έχουν να ερμηνεύσουν για να εξασφαλίσουν την θέση τους και για το επόμενο Σάββατο και φυσικά να αποσπάσουν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Ποιο ζευγάρι δεν θα εμφανιστεί απόψε 19/11 στο J2US

Ωστόσο, ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια του J2US θα απουσιάζει απόψε το βράδυ. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα.

Οι μουσικό ζευγάρι είχε να ερμηνεύσει τραγούδι «Να ζήσουν οι κομμώτριες», κάτι που περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές, μιας και θα τα έδιναν όλα στη σκηνή, όμως ο Λευτέρης Μητσόπουλος είναι άρρωστος και έχει κορωνοϊό.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Όπως έχετε καταλάβει είμαι στο σπίτι με Covid. Σήμερα δε θα είμαστε στο J2US. Είμαι καλά, το περνάω ελαφριά με ένα μπούκωμα και ένα βράχνιασμα. Αλλά από τη στιγμή που βγαίνω θετικός δεν κυκλοφορώ έξω για να μην κολλήσω κανέναν άλλον ο οποίος μπορεί να το περάσει πιο βαριά από μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πόσα χιλιάρικα μπαίνει μέσα σε κάθε επεισόδιο J2US ο Νίκος Κοκλώνης

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έγινε στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τον Νίκο Κοκλώνη. Την ώρα που συζητούσαν αν πρόκειται να γίνει μέτοχος σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πόσα χρήματα μπαίνει μέσα σε κάθε επεισόδιο το J2US.

Όπως ειπώθηκε, παρόλο που το μουσικό show πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης - δείτε εδώ - χάνει αρκετά χρήματα σε κάθε live.

«Γνωρίζω ότι ο Νίκος μπαίνει μέσα από το J2US, παρότι πάει πολύ καλά στα νούμερα. Μαθαίνω ότι μπαίνει μέσα 100 χιλιάρικα το επεισόδιο, κάπου τόσο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το θέμα είναι να γίνει καναλάρχης και να χάνει περισσότερα ο Νίκος Κοκλώνης; Δεν ξέρω τώρα… Τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο, γι’ αυτό», συμπλήρωσε.

J2US Νίκος Κοκλώνης