J2US: «Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;» - "Άναψαν τα αίματα" ανάμεσα σε Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου

Άρχισαν τα όργανα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: «Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;» -

Χαμός σήμερα (22/10) στο αέρα του J2US, καθώς, μετά από το απρόοπτο της Βίκυς Σταυροπούλου, ακολούθησε μία έντονη στιγμή ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Καρμπή.

Η δεύτερη θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση της πρώτης δίπλα στον Παύλο Σταματόπουλο, ωστόσο τα λόγια της εκνεύρισαν την λαίδη, η οποία της απάντησε με "ύφος".

"Άναψαν τα αίματα" ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή στο J2US

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή με την τραγουδίστρια να παίρνει τον λόγο και να απαντά. «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».

Σε άλλα νέα, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα θριάμβευσαν

«Έχετε πολύ φάση εσείς οι δύο, σας βλέπω και στα βίντεο… τι να πω. Είστε μέσα σε μια ροζ τσιχλόφουσκα. Σκέφτομαι ώρες ώρες όταν σας βλέπω, θα ήθελα πραγματικά να σας δω πως θα μπορούσατε να αποδώσετε σε ένα τραγούδι με θύμο και ένταση ή θα βγουν και αυτά με μέλια;», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.