«Μην περιμένετε να πω κάτι κακό...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά μετά την συνέντευξη στην Μενεγάκη

«Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, αλλάζουν οι προσλαμβάνουσές του...»

H Ρούλα Κορομηλά μετά από 26 χρόνια συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη κάνοντας με εφόλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής Ελένη στο MEGA. Οι δυο παρουσιάστριες συζήτησαν για όλα, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα περιστατικά, όπως η πτώση της Ρούλας εξαιτίας της Ελένης, από τον καναπέ.

Μίλησαν για την πρώτη τους γενικά συνάντηση στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους, για τις δυσκολίες που έζησαν, ενώ η Ρούλα Κορομηλά "έσπασε" σιωπή της και για την περίοδο που έφτασε κοντά στο θάνατο.

Expand player

«Ξαφνικά τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ κι αρρώστησα. Δεν άντεχα, δεν είχα δυνάμεις. Πήγαινα να σκεφτώ και δεν μπορούσα να σκεφτώ, δε μπορούσα να κοιμηθώ, δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Ήμουν σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Εννοείται πως φοβήθηκα. Όχι να μη χάσω τη δουλειά μου, ότι θα πεθάνω φοβήθηκα. Αποσύρθηκα, πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, με άγγιξε», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τους λοιπόν και κατά την αναχώρηση της από το κανάλι της Συγγρού, η Ρούλα Κορομηλά, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες που περίμεναν έξω από το κτήριο. Πρόκειται για μια τηλεοπτική έκπληξη η συνάντηση των δυο αυτών γυναικών και δεν γινόταν να την χάσουν.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά μετά την συνέντευξη στην Μενεγάκη

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για την συνύπαρξη τους η οποία ήταν σύμφωνα με την ίδια πολύ γλυκιά, ενώ μίλησε και για το πόσο καλά πέρασε. Δεν δίστασε μάλιστα, να πετάξει το "καρφί" της, λέγοντας πως δεν πρόκειται να πει άσχημα λόγια για κανέναν.

«(Η συνύπαρξη) ήταν πολύ γλυκιά, τρυφερή και πολύ ωραία. Δεν έτυχε να βρεθούμε τόσα χρόνια. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα κι αλήθειες. Δεν είχαμε κόντρα. Πάντα έχω άγχος όταν βγαίνω στην τηλεόραση. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, αλλάζουν οι προσλαμβάνουσές του, αλλά αυτό το άγχος και το τρακ δεν θα μου φύγει ποτέ νομίζω» ανέφερε αρχικά.

«Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά στο Σπίτι με το Mega και Χριστούγεννα. Είστε προσκεκλημένοι μας. Η τηλεόραση είναι δουλειά, δεν είναι χόμπι. Η επικοινωνία με τον κόσμο δεν μου έλειψε γιατί μέσω των social είχα εκατοντάδες μηνύματα κι είμαι ευγνώμων. Η δημιουργικότητα είναι αυτή που με ταλάνιζε. Άλλες εποχές κι άλλες καταστάσεις περνούσαμε τότε κι άλλες τώρα. Προσπαρμοζόμαστε ανάλογα. Και τότε υπήρχαν δυσκολίες και τώρα τα παιδιά που δουλεύουν έχουν τα δικά τους προβλήματα και δυσκολίες.

Μην περιμένετε να πω κάτι κακό για κανένα. Ξέρω τι τραβάνε οι παρουσιαστές κι οι ρεπόρτερ. Πόσο δύσκολη κι επίπονη η δουλειά μας, οπότε θα στείλω την αγάπη μου σε όλους και θα τους πω από καρδιάς να έχουν επιτυχία και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και μονιασμένοι και κανένας να μην λέει για τον άλλον το οτιδήποτε.» πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε....» - Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά απάντησαν δημόσια για την κόντρα τους

«Τα φωτοστέφανα και το αλληλοχάιδεμα των αυτιών δεν πείθει» - Αφηνιασμός στο Twitter με την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά