«Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα το θάνατο...» - Συντετριμμένη η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε σε κλάματα

«Με όλο αυτό το ξύλο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα το θάνατο...» - Συντετριμμένη η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε σε κλάματα

Πολύ θερμά, σαν σωστή οικοδέσποινα υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό και στον καναπέ της εκπομπή της Ελένη στο Mega την Παρασκευή 25/11 τη Ρούλα Κορομηλά μετά από 27 χρόνια (δείτε εδώ ποια ήταν η πρώτη τους συνάντηση).

Οι δύο ξανθιές και πολύ αγαπημένες κυρίες της τηλεόρασης, είχαν πολλά να πουν, απλώς έπρεπε να περάσουν τα πρώτα λεπτά του τηλεοπτικού αέρα για να σπάσει ο πάγος.

Και αφού λοιπόν, έσπασε ο πάγος, η Κορομηλά ένιωσε τόσο άνετα που στο τέλος της συνέντευξης της και μετά το αφιέρωμα, που είδε για τον εαυτό της ''έσπασε'' με τη συγκίνησή στο πρόσωπό της να είναι εμφανής, καθώς όπως είπε δεν έχει περάσει λίγα όλα αυτά τα χρόνια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η συγκίνηση της Ρούλας Κορομηλά στον αέρα της εκπομπής Ελένη

«Δεν την έβγαζα την πίεση της δουλειάς στο σπίτι. Όταν πήγαινα στο σπίτι, ήμουν μεταλλαγμένη. Βεβαίως καταπιεζόμουν, γιατί δεν ήθελα να τον δυσαρεστήσω, δεν ήμουν ο εαυτός μου κι αυτό ίσως ενίσχυσε τη διάλυση των σχέσεων. Όποτε άφησα τη φόρτιση της δουλειάς να περάσει στο σπίτι, χώρισα. Έδωσα πολύ μεγαλύτερο βάρος στη δουλειά, γιατί όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να το συνεχίσεις αυτό, πρέπει να παλέψεις περισσότερο. Αυτό το έκανα και το πλήρωσα ακριβά.

Δουλεύω από 18 ετών. Στην τηλεόραση μπήκα 33-34 ετών, πριν έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Κάποια στιγμή, λοιπόν, δεν άντεξα, έσπασε κάτι μέσα μου και λέω «Η Ρούλα πού είναι; Ποιος την αγαπάει; Ποιος νοιάζεται γι’ αυτήν;». Εκτός από την οικογένειά μου, που είναι το στήριγμά μου. Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με μένα, να δω τι γίνεται μέσα μου. Με όλη αυτή την πίεση, με όλο το άγχος, με όλο αυτό το ξύλο που έτρωγα από αριστερά και δεξιά, να λένε για μένα και να προσπαθώ να τα καλύπτω για να μη στεναχωρώ τους γονείς μου.

Ξαφνικά τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ κι αρρώστησα. Δεν άντεχα, δεν είχα δυνάμεις. Πήγαινα να σκεφτώ και δεν μπορούσα να σκεφτώ, δε μπορούσα να κοιμηθώ, δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Ήμουν σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Εννοείται πως φοβήθηκα. Όχι να μη χάσω τη δουλειά μου, ότι θα πεθάνω φοβήθηκα. Αποσύρθηκα, πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, με άγγιξε.

Άντλησα δύναμη από μένα, έβγαλα δύναμη. Αν δεν έβγαζα δύναμη, δεν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο, ο οργανισμός μου το δημιούργησε», είπε η Ρούλα Κορομηλά συγκινημένη.