Τηλεοπτική έκπληξη - Η πρώτη συνάντηση Μενεγάκη και Κορομηλά μπροστά στο γυαλί μετά από χρόνια

Ξεκίνησε με βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεοπτική έκπληξη - Η πρώτη συνάντηση Μενεγάκη και Κορομηλά μπροστά στο γυαλί μετά από χρόνια

Την Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της «Ελένη» στο MEGA το μεσημέρι της Παρασκευής 25/11, κλείνοντας με μια ανατρεπτική εκπομπή την εβδομάδα. Την ανακοίνωση της συνάντησης τους είχε κάνει το κανάλι εδώ και πολλές ημέρες.

Πρόκειται για μια συνάντηση - έκπληξη, καθώς πολλές είναι οι φήμες που τις ήθελαν να έχουν μια μεγάλη κόντρα, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έχουν σχολιάσει πως η Ελένη "έφαγε" τη θέση της Κορομηλά, όταν η δεύτερη έφυγε από τον ΑΝΤ1.

Ήταν 1994 όταν η Ρούλα Κορομηλά διέκοψε το συμβόλαιο της με τον σταθμό του Αμαρουσίου. Μετά από ένα χρόνο που τον Πρωινό Καφέ παρουσίαζε η Πόπη Χατζηδημητρίου, την θέση της πήρε το 1995 η Ελένη Μενεγάκη για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η συνάντηση Μενεγάκη - Κορομηλά

Η εκπομπή έκανε έναρξη με ένα βίντεο από τα παλιά και στη συνέχεια η κάμερα έδειξε τις δυο γυναίκες να κάθονται στο σαλόνι. Το άγχος τους ήταν μεγάλο, κάτι που δήλωσαν από κοινού στο πλατό (τι ειπώθηκε στο τηλεφώνημα τους πριν την εκπομπή).

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι έχει ξυπνήσει από πολύ νωρίς λόγω του άγχους και της αγωνίας της. Από την άλλη η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε πως κακός δεν κράτησαν επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια, γιατί θα μπορούσε η μια να βοηθήσει την άλλη.

Όλη την εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη μιλούσε στην εκπομπή της για την συνάντηση τους με την παρουσιάστρια που όπως και η ίδια είναι "είδωλο" της ελληνικής τηλεόρασης.

«Από πάντα την παρακολουθούσα, με ενδιέφερε πως αντιδρούσε, πως έδινε συνεντεύξεις. Η Ρούλα ήταν η πρώτη που έγινε ένα τεράστιο όνομα στην τηλεόραση. Η Ρούλα ήταν πρωτοπόρος στην τηλεόραση. Μου φάνηκε απίστευτο που θα συναντήσω την Ρούλα, χαίρομαι πάρα πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε η μία το τηλέφωνο της άλλης» είχε χαρακτηριστικά στις 23/11 η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.