«Σαν ψέμα μου φαίνεται...» - Το τηλεφώνημα της Ρούλας Κορομηλά με τη Μενεγάκη που θα μείνει στην ιστορία

Δεν είχαν ξαναμιλήσει ποτέ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σαν ψέμα μου φαίνεται...» - Το τηλεφώνημα της Ρούλας Κορομηλά με τη Μενεγάκη που θα μείνει στην ιστορία

Είναι γνωστό, πως η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει να πάρει όλα αυτά τα χρόνια συνεντεύξεις από πρόσωπα, που άλλοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι δε φαντάζονταν.

Η αναμενόμενη λοιπόν, συνάντηση στο πλατό του Mega στην εκπομπή Ελένη θα συζητηθεί πολύ και αυτή δεν είναι άλλη από τη συνύπαρξη της Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά. Η επιβεβαίωση, πως η δεύτερη θα καθίσει στον καναπέ της πρώτης έγινε και επίσημα με ένα τηλεφώνημα που έκανε η Ελένη και αποκαλύφθηκε στο κοινό την Τετάρτη 23/11.

Το τηλεφώνημα της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε “παρουσιάστρια”. Μιλάω φυσικά για τη Ρούλα Κορομηλά και εξαιρώ τη φορά που πήγα εγώ ως καλεσμένη της στο “Μπράβο Ρούλα” στη Σύρο. Ήμουν μικρή, βγήκα 5 λεπτά, είπα ένα τραγούδι κι έφυγα. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι κι ενώ οι δύο ήμασταν στην τηλεόραση πολλά χρόνια, μόνο μία φορά κατάφερα να είμαι κοντά της και να μιλήσουμε. Είχε να κάνει με τα γενέθλια του “Πρωινού Καφέ”, που εκείνη ξεκίνησε.

Από τότε και μετά τη Ρούλα δεν την ξαναείδα, δεν έπαψα να παρακολουθώ τη διαδρομή της… Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της, δεν μιλούσαμε, δεν είχε τηλέφωνο η μία της άλλης όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια, όταν συναντιόμασταν σε έναν χώρο, πάντα μιλούσαμε, αλλά σε έναν χώρο που υπήρχαν και πολλοί, πόσα να πεις εκτός από τα τυπικά.

Πραγματικά δεν το πίστευα ότι αυτή τη φορά, εδώ… Στον Alpha, που κάποια περίοδο ήταν εκεί, επειδή έκανε κι άλλα πολλά πράγματα, δεν καταφέραμε να τα πούμε. Αυτή τη φορά όταν μου είπαν “με τη Ρούλα θα βρεθείτε”, τους είπα “δώστε μου ένα τηλέφωνο να μιλήσω σε αυτή τη γυναίκα, να με ακούσει και να την ακούσω”.

Την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες –δεν μιλήσαμε πολύ γιατί έπεσε το σήμα- και μιλάγαμε χρόνια. Είναι απίστευτο αυτό που λέω. Την ώρα που την πήρα, έλεγα "τι θα σκέφτεται τώρα κι αυτή η γυναίκα που ξαφνικά την παίρνω δύο μέρες πριν βρεθούμε στην εκπομπή ενώ τόσα χρόνια ποτέ δεν έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά και δεν έχουμε πιει έναν καφέ ή ένα κρασί. Πώς θα είναι; Τι θα σκέφτεται;".

Μιλήσαμε για 5-6 λεπτά γιατί ήταν σε γύρισμα και έπεσε το σήμα. Γιατί σας τα είπα όλα αυτά; Γιατί πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία, όσο είμαι ακόμα εδώ, να μιλήσω με τη Ρουλά. Την Παρασκευή θα είναι μαζί μας, θα είναι εδώ, στο Mega. Εμείς οι δύο στο Mega να μιλήσουμε μαζί. Πολύ μου αρέσει. Μπορώ να μιλάω ώρες για τη Ρούλα, αλλά δεν πρέπει να το κάνω. Τι θα θέλατε πραγματικά να ακούσετε από αυτή τη γυναίκα; Εγώ έχω χιλιάδες πράγματα στο μυαλό μου. Για τη Ρούλα έχουμε υπολογίσει πολύ περισσότερο χρόνο και θα ήθελα και η ίδια να με ρωτήσει πράγματα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι πρώην σχέσεις της Κορομηλά

Το 1981 η Ρούλα Κορομηλά γνώρισε τον Πάνο Μιχαλόπουλο και παντρεύτηκαν το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον ηθοποιός και ο πρώτος για εκείνη. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε στις αρχές του 90, αλλά έμειναν οι φωτογραφίες να τους θυμίζουν ότι κάποτε είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης.

Φήμες την ήθελαν να είχε σχέση και με τον Άγγελο Διονυσίου την δεκαετία του 90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια περίεργη φάση, καθώς η παρουσιάστρια είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του, για αυτό και η σχέση αυτή δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελαν.

Λίγο αργότερα έζησε έναν εκρηκτικό έρωτα με ζήλιες κα καυγάδες για 6 χρόνια με τον Ιταλό σκηνοθέτη, Στέφανο Σαρτίνι. Σε δηλώσεις της ωστόσο είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια.

Το 2000 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκε με τον Νάσο Γαλακτερό. Μετά το χωρισμό τους έχουν καμία επαφή σήμερα και στο διαζύγιο εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους τους.