Ελένη: Καλεσμένη "βόμβα" στο πλατό της Μενεγάκη λίγο καιρό μετά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Θα παρευρεθεί στην εκπομπή της Παρασκευής 25/11

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@elenimenegaki
Instagram/@elenimenegaki

Αρκετά είναι τα πρόσωπα που έχουν περάσει φέτος από τον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, όμως σίγουρα μία από τις πιο αξέχαστες συνεντεύξεις της μέχρι στιγμής είναι αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που προβλήθηκε πριν από λίγο καιρό και ξεσήκωσε μια απίστευτη θύελλα αντιδράσεων τόσο σε παρουσιαστές και πανελίστες, όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Καταγγελίες προς το πρόσωπό της ήρθαν στο φως όσον αφορά την συμπεριφορά που είχε πριν κάποια χρόνια στον ALPHA, ενώ επιβεβαιώθηκε και από γνωστή παρουσιάστρια και η σχέση που είχε με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Μετά από ένα δελτίο τύπου, βέβαια, του δικηγόρου της, τα στόματα άρχισαν να κλείνουν και κάπως έτσι όλη αυτή η υπόθεση έσβησε.

Η νέα καλεσμένη, όμως, της Ελένης Μενεγάκη, αναμένεται να προκαλέσει επίσης ντόρο καθώς είναι ένα πρόσωπο που σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις και σίγουρα έχει πολλά να πει, για πολλούς.

Ποια θα βρεθεί στο πλατό της Ελένης;

Την Παρασκευή, λοιπόν, 25/11 η Ρούλα Κορομηλά θα ανοίξει την καρδιά της στην ξανά παρουσιάστρια και αναμένουμε πως και πως τις δηλώσεις της.

Ένας ηθοποιός, ένας σκηνοθέτης, ένας τραγουδιστής και ένας μπασκετμπολίστας - Οι πρώην σχέσεις της Κορομηλά

Το 1981 η Ρούλα Κορομηλά γνώρισε τον Πάνο Μιχαλόπουλο και παντρεύτηκαν το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον ηθοποιός και ο πρώτος για εκείνη. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε στις αρχές του 90, αλλά έμειναν οι φωτογραφίες να τους θυμίζουν ότι κάποτε είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης.

Φήμες την ήθελαν να είχε σχέση και με τον Άγγελο Διονυσίου την δεκαετία του 90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια περίεργη φάση, καθώς η παρουσιάστρια είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του, για αυτό και η σχέση αυτή δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελαν.

Λίγο αργότερα έζησε έναν εκρηκτικό έρωτα με ζήλιες κα καυγάδες για 6 χρόνια με τον Ιταλό σκηνοθέτη, Στέφανο Σαρτίνι. Σε δηλώσεις της ωστόσο είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια.

Το 2000 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκε με τον Νάσο Γαλακτερό. Μετά το χωρισμό τους έχουν καμία επαφή σήμερα και στο διαζύγιο εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους τους.