«Πλάσμα μηδενικού ταλέντου! Τοξικός άνθρωπος που...» - Ο Μικρούτσικος έκραξε άσχημα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πλάσμα μηδενικού ταλέντου! Τοξικός άνθρωπος που...» - Ο Μικρούτσικος έκραξε άσχημα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε η εγκυμονούσα στην Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην συμπεριφορά που είχε υπό εποχές ALPHA.

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…» ανέφερε η μέλλουσα μανούλα ζητώντας συγγνώμη από τους συνεργάτες της που έχει πληγώσει.

O Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, ακούγοντας και βλέποντας τα όσα έχουν ειπωθεί και τα όσα γνωρίζει ο ίδιος, ξέσπασε στο πλατό.

Το κράξιμο του Μικρούτσικου στην Σπυροπούλου

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία….

Δε μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή. Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το σχόλιο της Γραμμέλη με την οποία ήταν συνεργάτες

Το δικό της σχόλιο στις δηλώσεις της Σπυροπούλου, έκανε και η Αφροδίτη Γραμμέλη με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στον ALPHA.

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…» είπε η μέλλουσα μανούλα ζητώντας συγγνώμη από τους συνεργάτες της που έχει πληγώσει.

«Εύχομαι στην Κωνσταντίνα, με απόλυτο σεβασμό, με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι της. Είναι πολύ ωραίο να δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές στην τηλεοπτική της καριέρα, πολλοί άνθρωποι στενοχωρήθηκαν» είπε η δημοσιογράφος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της να βγει στον φακό και δημόσια πια, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή της, ουσιαστικά να δηλώνει μετάνοια και να ζητά συγγνώμη από ανθρώπους που έχει στενοχωρήσει και πιέσει αφόρητα».