«Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία» - Τα αφοπλιστικά σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Κάποιος της έδωσε την ελευθερία να συμπεριφέρεται σαν βασιλικούλα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία» - Τα αφοπλιστικά σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, μιας και έχει συνεργαστεί μαζί της.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Με μένα έχει γίνει τετ α τετ, όχι με τη μορφή συγγνώμης, έχουμε κουβεντιάσει πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε μαζί την εκπομπή ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε.

Η απορία η δική μου είναι η εξής: Πολύ εύκολα λέμε για το πώς φερόταν η Κωνσταντίνα. Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία. Κανείς δεν λέει αυτό το κορίτσι που ήταν 23 χρονώ κάποιος της έδωσε την ελευθερία να συμπεριφέρεται σαν βασιλικούλα. Γιατί πάντα φταίει το “κοριτσάκι” και δεν φταίει αυτός που της λέει “βγες αγάπη μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θες”. Αυτό με πειράζει.

Την εξουσία την κέρδισε με κάποιον τρόπο. Οπότε ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Έχουν περάσει 10 χρόνια, είναι ένα καινούργιο κορίτσι, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και της αναγνωρίζω το δικαίωμα να τα γυρνάει τον χρόνο πίσω, να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί και να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της με τον άνθρωπό της. Να μην αναμασάμε συνέχεια την ίδια τοξική εκδικητικότητα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή της Μενεγάκη με την συνέντευξη αυτή της Σπυροπούλου

Σύμφωνα με τον πίνακα του δυναμικού κοινού, η μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA, σημείωσε 12,1% ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 17,9 την ώρα δηλαδή της συνέντευξης τους.

Πρόκειται να πολύ καλά νούμερα αν τα συγκρίνουμε με των προηγούμενων ημερών που ήταν μονοψήφια...

Μεσημεριανή ζώνη

  • STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 17,6
  • ΣΚΑΙ: Αταίριαστοι 6,6
  • MEGA: Ελένη 12,1
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 11,6
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 14,1
  • MEGA: Live News 14,6
  • ΕΡΤ: Στούντιο 4 6,1
  • ALPHA: Τ-live 13,9
  • OPEN: Εμείς 3,6

Τα τέταρτα: 9.7 - 11.0 - 9.1 - 11.0 - 14.1 - 17.9 - 14.9 - 14.8 - 10.5 - 5.7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.