Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανακοίνωση του δικηγόρου της μετά τον καυγά με την Φωτεινή Πετρογιάννη

«Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα κι ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανακοίνωση του δικηγόρου της μετά τον καυγά με την Φωτεινή Πετρογιάννη

Την τελευταία εβδομάδα το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήρθε έντονα στο προσκήνιο, δυστυχώς όχι μόνο για την εγκυμοσύνη της, αλλά για τον δημόσιο καυγά που είχε στο twitter με την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη (δείτε εδώ τα βαριά σχόλια που αντάλλαξαν μεταξύ τους).

Από την στιγμή εκείνη, λοιπόν, που το θέμα άρχισε να παίζεται σε πρωινές - κι όχι μόνο - εκπομπές, η αγαπημένη εγκυμονούσα άκουσε και διάβασε πολλούς άσχημους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της και ύστερα από 5 μέρες, φαίνεται πως ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ένα δελτίο τύπου μέσω του δικηγόρου της στο οποίο μεταφέρει δημόσια την ενόχληση αυτή.

Τι λέει το δελτίο τύπου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Ανδρέας X. Μήτσαινας»

Τ. Μεσσαροπούλου: «Η Φωτεινή θέλει να τελειώσει η κόντρα με την Σπυροπούλου»

Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Πέρα από όλα αυτά, η ίδια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ζουν το πιο όμορφο θαύμα, και κάνουν τις πρώτες συζητήσεις σχετικέ με τον θρησκευτικό τους γάμο.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του YOU αναφέρουν πάντως ότι μετά τη γέννα κι επειδή δεν θέλουν να αφήσουν παραπονεμένους τους φίλους και γνωστούς θα βάλουν σε προτεραιότητα κοντά στο καλοκαίρι τον θρησκευτικό τους γάμο με καλεσμένους φυσικά όλη την κοσμική Αθήνα, ενώ λίγο αργότερα σε πιο στενό κύκλο προς το φθινόπωρο θα κάνουν και την βάπτιση.