«Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί...» - "Λύγισε" η Φωτεινή Πετρόγιαννη στο Πρωινό για τον καυγά της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Ήμουν πάντα με το κεφάλι χαμηλά...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί...» -

Ένας απίστευτος διαδικτυακός καυγάς έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης 9/11 στον κυβερνοχώρο του twitter με πρωταγωνίστριες την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη και την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα σχόλια που αντάλλαξαν οι δυο τους δημόσια ήταν άκρως επιθετικά, υβριστικά και έβγαλαν στην φόρα πολλά για την κάθε μια (δείτε εδώ τι έγραψαν η μια στην άλλη). Το πρωί της Πέμπτης 10/11, λοιπόν, επειδή το θέμα παιζόταν σε όλες τις πρωινές εκπομπές ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει την ευκαιρία στην συνεργάτιδά του να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής Πρωινό.

Το ξεκαθάρισμα της Φωτεινής Πετρογιάννη

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανένα για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία.

Επειδή γράφτηκε ότι «καθάριζε» για μένα ανθρώπους (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε «θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».

Η αφορμή και η αιτία που ξεκίνησε ο καυγάς μεταξύ των δυο κυριών

Όλος αυτός ο καυγάς ξεκίνησε με αφορμή την τοποθέτηση της δημοσιογράφου πριν από λίγο καιρό στο Πρωινό όταν αναφέρθηκε στην συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε πράγματα για την συμπεριφορά που είχε όσο ήταν παρουσιάστρια του ALPHA. Πολλοί που συνεργάστηκαν μαζί της, έχουν αποκαλύψει πως εξαιτίας της απολύθηκε αλλά και παραιτήθηκε πολύς κόσμος, ενώ έφευγαν με κλάματα.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη λοιπόν αλλά και ο Τάσος Τεργιάκης, αναφέρθηκαν στα όσα έχουν ζήσει και όσα έχουν ακούσει για την παρουσιάστρια, η οποία σκέφτεται να ξεκινήσει μηνύσεις.

«Να πούμε για αρχή, και αυτό έχει σημασία ότι με το καλό το μωράκι τους… Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα και χαρούμενη περίοδος της ζωής τους. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον Alpha –έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως για εκείνη την περίοδο της Κωνσταντίνας που ήταν πάρα πολύ έντονη. Νομίζω βέβαια πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν ξέρω αν έχει νόημα και να το κάνουν» είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Και συνέχισε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που με έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και την ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος και πρέπει αυτό το κεφάλαιο να κλείσει. Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους που είχε φερθεί με άσχημο τρόπο. Δεν έχω δουλέψει μαζί της, αλλά τα έχω ζήσει».

«Βλέπαμε μία εκπομπή που φυλλορροούσε διαρκώς, που έφευγαν άνθρωποι με κλάματα όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Τα ζούσα 10 χρόνια στον Alpha. Επίσης, ακούγαμε φωνές. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε καλό όνομα όσο ήταν εκεί», εξομολογήθηκε ο Τάσος Τεργιάκης.