Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κινείται νομικά μετά την συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη;

Τι έχει συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κινείται νομικά μετά την συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη;

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους ανθρώπους που πλήγωσε όταν ήταν παρουσιάστρια στον ALPHA, βγήκε η είδηση πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

Την εν λόγω είδηση μετέφερε η εκπομπή Πρωινό, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να μιλάει και για τη δική της εμπειρία όταν συνεργαζόντουσαν στο κανάλι.

Γιατί σκέφτεται να κινηθεί νομικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίων όσων την σχολίασαν αρνητικά μετά τα όσα εξομολογήθηκε. Διανύει μια πολύ ευάλωτη περίοδο λόγω εγκυμοσύνης και η οικογένεια της είναι δυσαρεστημένη.

Τι έλεγε πέρσι η Πετρογιάννη για την Σπυροπούλου

Με αφορμή την αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού, είχε αναφερθεί στην δική της πολύ δύσκολη εμπειρία που έζησε με την ξανθιά παρουσιάστρια στον ALPHA.

Η δημοσιογράφος μίλησε για περιστατικά που ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν και η εξομολόγησή της θα σας σοκάρει. Αναφέρθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές που έζησαν εργαζόμενοι αλλά και μεγαλοστελέχη.

«Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά, θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και συνέχισε:

«Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση. Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους, είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν».