Η Κουτσελίνη ξεφτίλισε την Σπυροπούλου: "Ζήτησε την απόλυσή μου από τον ALPHA ενώ πριν από μια εβδομάδα είχε πεθάνει ο αδερφός μου"

«Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά και να στρώσεις πωπό κάτω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Κουτσελίνη ξεφτίλισε την Σπυροπούλου:

Μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/11 ένα μικρό απόσπασμα από την σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ανοιχτά» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο που είχε βιώσει καθώς αποκάλυψε τι είχε συμβεί πραγματικά με την απόλυσή της από το κανάλι του ALPHA αλλά και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία ήταν στο νοσοκομείο χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την απόλυσή της από τον ALPHA

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν.

Ενώ έχει πεθάνει πριν μία εβδομάδα ο αδελφός μου, όλοι να με ρωτάνε πώς είμαι και τι κάνω, φεύγω για την κηδεία, γυρίζω πίσω για να κάνουμε, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες για τον αδελφό μου. Ήμουν ο μοναδικός του άνθρωπος. Φεύγω, γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα, κάνουμε 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί.

Τη δεύτερη μέρα κάνουμε 15%, εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά και να στρώσεις πωπό κάτω".

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι μιλάω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αν ήταν εκείνη ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα που ζήτησε την απόλυσή μου, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω; Αγάπη. Αυτό να κρατήσεις από εμένα.

Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, θα υπάρχει μόνο αγάπη. Και για αυτό το πλάσμα που πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδελφού μου, δύο εβδομάδες μετά, με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει».

Το 2015 "έριχνε" ευθύνες στον ALPHA για την αποχώρησή της

Η Ζήνα Κουτσελίνη το 2015 είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Μια» και είχε μιλήσει για την δική της εκδοχή αλλά και για τον λόγο που η ίδια είχε αποχωρήσει από τον ALPHA.

Η ίδια είχε αναφέρει πως: Στο δικό μου λοιπόν μυαλό όλα αυτά στροβίλιζαν κάπως. Κάποια στιγμή είπα ότι αν θεωρείτε ότι δε σας κάνω για αυτό που με διαλέξατε ενώ πέρυσι το έκανα καλά, αποδεσμεύστε με από αυτό. Τι πιο έντιμο να πω.

Εγώ ό,τι έχω πει για την Κωνσταντίνα ως παρουσιάστρια και ως αυτό που πιστεύω, το πιστεύω μέχρι τέλους. Δεν αλλάζω. Δε θα βγω να πω ψέματα. Μ΄αρέσει τώρα, δεν μ΄άρεσε τότε. Από εκεί και πέρα το αν με έφαγε ή δεν με έφαγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εγώ δεν θεωρώ ότι έχει τόσο μεγάλο στόμα να με φάει.

Θεωρώ ότι την απόφαση την παίρνει το κανάλι. Άρα η ευθύνη είναι στο κανάλι και το λέω ευθέως. Δεν έχω κάτι με την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είναι μια παρουσιάστρια που ο καιρός θα δείξει αν θα φτάσει κάπου, αν θα μείνει σε αυτό το χώρο ή θα φύγει όπως ήρθε. Αυτό όμως θα το δείξει ο κόσμος και ο καιρός. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι δε με έφαγε η Κωνσταντίνα».