Εξελίξεις με την υγεία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε δημοσίευσει συγκεκριμένα μια φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά, η ίδια πήρε εξιτήριο και αμέσως πήγε να συναντήσει τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, απολαμβάνοντας μια όμορφη βόλτα.

Η Κωνσταντίνα μοιράστηκε τα νεότερα με την υγεία της, μέσω μερικών stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στα οποία βλέπουμε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο.

Η πρώτη έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά το νοσοκομείο

Εξελίξεις με την υγεία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αποκλειστικό: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα ντυθεί νυφούλα!

Θα το πάρει το κορίτσι τελικά, με παππά και με κουμπάρο! Τον απόλυτο έρωτα ζει στην αγκαλιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, κοντά δυο χρόνια τώρα η αγαπημένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Είναι η πρώτη φορά - και το έχει δηλώσει και η ίδια - που δεν θέλει να κρυφτεί και θέλει να ζήσει την κάθε στιγμή και το κάθε δευτερόλεπτο!

Το βράδυ της Τετάρτης 22/9 η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Goya Latino Gastrobar με φίλους, συνεργάτες, και γνωστούς! Από το πλευρό της εννοείται πως δεν έλειψε ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος! Οι δυο τους φαινόντουσαν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ! Ήταν και τα... σόγια εκεί! Γονείς κλπ... Όλοι άκρως ευτυχισμένοι!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η ημερομηνία αν με ρωτάτε, όχι δεν έχει οριστεί! Πρόταση γάμου επίσης, επίσημα δεν έχει γίνει! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog το ζευγάρι μεταξύ του έχει συζητήσει γι' αυτό το θέμα και έχουν κατασταλάξει και οι δυο πλευρές πως ναι, ένας γάμος θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους!

Δαχτυλίδι η Κωνσταντίνα δεν έχει φορέσει, ούτε ακόμα το έχει αγοράσει ο Βασίλης, αλλά σύμφωνα πάλι με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο επιχειρηματίας δηλώνει τρελός και παλαβός για τα μάτια της και το θέλει όσο ποτέ άλλοτε να είναι αυτή η γυναίκα που θα δεθεί με τα δεσμά του γάμου! Μέχρι στιγμής οι δυο τους συγκατοικούν μαζί στο σπίτι του Βασίλη, αν και η Σπυροπούλου δεν έχει αφήσει το δικό της σπίτι στην Βούλα (δείτε εδώ φωτογραφίες). Το επόμενο βήμα θα είναι να ξενοικιάσει και να μεταφέρει όλα της τα πράγματα εκεί! Πάντως... το μόνο σίγουρο το 2022 θα είναι η χρονιά της!

Και το επίσης σίγουρο, η πρόταση γάμου δεν θα είναι απλή υπόθεση! Θα είναι υπερπαραγωγή, όπως της αξίζει!

Άντε βρε, και στα δικά μας οι ελεύθερες!