Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η φωτογραφία με τη ρόμπα στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν εξήγησε για ποιον ακριβώς λόγο μπήκε στο νοσοκομείο, ωστόσο μέσα από τις αναρτήσεις της φάνηκε πως η διάθεσή της ήταν αρκετά ανεβασμένη.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από το δωμάτιο του νοσοκομείου καθώς και από το φαγητό που έφαγε σήμερα το μεσημέρι, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα από το νοσοκομείο

Η δίαιτα που άλλαξε το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έφτασε να ζυγίζει 59 κιλά. Η παρουσιάστρια που απάντησε στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται, έκανε γνωστό όλα τα μυστικά που την βοήθησαν να αδυνατίσει.

Μιλώντας για πειθαρχία, πρόσφατα είδα στο Instagram ότι έφτασες τα 59 κιλά. Πώς γίνεται αυτό ενώ δοκιμάζεις συνεχώς πιάτα στην εκπομπή;

Κάνω τη δίαιτα του «Κάτι ξαναψήνεται». Εχω να πω ότι τρώω περισσότερο από όλους στα γυρίσματα και οι περισσότεροι συνεργάτες είναι άντρες. Τρώω όμως ποιοτικά, ο μεταβολισμός μου έχει αλλάξει.

Τι θα συμβούλευες τις γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά;

Συμβουλές δεν δίνω, αγάπησα όμως τον εαυτό μου και το σώμα μου, κατάφερα να αδυνατίσω χωρίς να κάνω ακρότητες, χωρίς να παίρνω συμπληρώματα. Ενα κακό γεύμα δεν θα σε παχύνει ούτε ένα καλό θα σε αδυνατίσει. Εχω φτάσει τον εαυτό μου σε ένα καλό σημείο και χαίρομαι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκπομπή

Πήγες σε ειδικό;

Μόνη μου το έκανα πράξη και στους έξι μήνες -που δεν μπορούσα να το πάω ένα βήμα παρακάτω-, πήγα σε διατροφολόγο. Με έβαλε σε ένα πρόγραμμα που μπορώ να ακολουθώ. Ηθελα ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τη δουλειά μου και μου το έχει κάνει έτσι ώστε να να με βολεύει. Ξηροί καρποί, φρούτα, αβγά βραστά, πράγματα που όλοι μπορούμε να έχουμε, δεν λείπουν από την τσάντα μου. Τρώω πιο ποιοτικά πράγματα, όχι πίτσες και μακαρόνια.