Παντρεύεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο; Η απάντηση όλο νόημα

Τα αποκάλυψε όλα στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο; Η απάντηση όλο νόημα

Για το ενδεχόμενο γάμου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Τετάρτης (13/10) στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια φυσικά αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια δεν διέψευσε τις φήμες περί γάμου που κυκλοφορούν αλλά αλλά απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσογράφου.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Ρώτα τον σύντροφό μου... αν θα με παντρευτεί!».

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το ενδεχόμενο γάμου

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Σπυροπούλου και τον Σταθοκωστόπουλο - Έκαναν το επόμενο βήμα

Μπορεί να είναι μαζί μόλις έναν χρόνο, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ για αυτό και δεν υπολογίζουν τον χρόνο, προσπαθώντας να κάνουν μαζί ολοένα και περισσότερα πράγματα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι αυτό, η παρουσιάστρια γνώρισε στους γονείς αλλά και συγγενείς της τον αγαπημένο της, καθώς πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους στην Ρόδο, τη γενέτειρά της.

Η Κωνσταντίνα, κάθε φορά που αναφέρεται στον επιχειρηματία, δεν κρύβει τον έρωτά της αλλά και την επιθυμία της να κάνει παιδιά και οικογένεια, ενώ μάλιστα βρίσκονται και ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση.

Σύμφωνα μάλιστα με την Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret, και η Κωνσταντίνα γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ενώ φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Οι δυο τους είναι τόσο απρόβλεπτοι, που µπορεί να ξυπνήσουν µια µέρα και να πουν “παντρευόµαστε”.Πάνω από όλα θέλουν να είναι ευτυχισµένοι και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Σπυροπούλου και τον Σταθοκωστόπουλο