«Παλάτι» το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Μοναδική διακόσμηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Παλάτι» το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως το έχει πολύ με τη διακόσμηση και έτσι το σπίτι στο οποίο μένει στα Νότια Προάστια, είναι ένα κανονικό παλάτι! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, έχει ανεβάσει μπόλικες φωτογραφίες από το εσωτερικό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Συγκεκριμένα, έχει ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, στις οποίες κυρίως πρωταγωνιστεί το πανέμορφο σκυλάκι της.

Θα δεις πως στο σπίτι υπάρχει ξύλινο δάπεδο και γενικώς αντικείμενα ξύλινα και στους τοίχους υπερτερεί το λευκό χρώμα. Η Κωνσταντίνα έχει επιλέξει για το σαλόνι της γκρι καναπέδες ενώ η κουζίνα κυμαίνεται και εκείνη σε άσπρες αποχρώσεις.

Αυτό είναι το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που μοιάζει με παλάτι

Τα μάθατε ωστόσο για τη μεγάλη επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπύροπούλου στην τηλεόραση; Δείτε εδώ σε ποιο κανάλι θα πάει!

Με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Οι φωτογραφίες και τα σχόλια που τους «έκαψαν»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο και όπως όλα δείχνουν, δεν είναι μόνη αλλά έχει μαζί της, έναν πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλιστα, αγωνίζεται και σε ελληνική ομάδα. Οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια που έγιναν στο Instagram, τους... έκαψαν!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυοπούλου. Ενώ πριν από λίγο καιρό όλοι μιλούσαν για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, έγινε λίγο καιρό μετά γνωστό πως χώρισαν.

Ωστόσο η παρουσιάστρια δείχνει να μην πτοείται και συνεχίζει το καλοκαίρι της με τον καλύτερο τρόπο. Έχει επισκεφθεί ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο και στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται και ο άσος του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα.

Οι δυο τους έχουν ανεβάσει ίδιες φωτογραφίες στο Instagram, ενώ σχολιάζουν καρδούλες ο ένας στον άλλον! Βέβαια οι δυο τους δεν έχουν κάνει καμία κοινή εμφάνιση, ωστόσο τα social media μίλησαν!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σύντροφος