Σπυροπούλου σε Πετρογιάννη: «Γιατί δεν μας λέει πως ξεκίνησε την τηλεόραση» - Άσχημο δημόσιο ξεκατίνιασμα στο twitter!

Απίστευτο κράξιμο! Για πρώτη φορά η Κουίν Ντίνα απαντάει στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπυροπούλου σε Πετρογιάννη: «Γιατί δεν μας λέει πως ξεκίνησε την τηλεόραση» - Άσχημο δημόσιο ξεκατίνιασμα στο twitter!

Άσχημο ξεκατίνιασμα σημειώθηκε χθες 9/11 στο twitter ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη μετά τις δηλώσεις της δεύτερης στο Πρωινό σχετικά με το κράξιμο που έχει δεχτεί η πρώτη για την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η δημοσιογράφος πολλές φορές έχει αναφερθεί στην συμπεριφορά της Κωνσταντίνας όταν παρουσίαζε το "Σπίτι μου σπιτάκι μου" στον ALPHA. Η παρουσιάστρια έχει κατηγορηθεί για άσχημη συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους της. Πολλοί μάλιστα έχουν αποκαλύψει πως εκείνη ήταν ο λόγος της απομάκρυνσης τους από το κανάλι, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τι συνέβη στο twitter ανάμεσα σε Σπυροπούλου και Πετρογιάννη

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αντέδρασε σε ένα tweet χρήστη που έλεγε πως «Τζάμπα το χθεσινό θάψιμο της κυρίας Πετρογιάννη στην Κουίν Ντίνα, μέχρι και η Μπάρκα τους πέρασε».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Φωτεινή Πετρογιάννη

Τότε μετά από συζήτηση που είχε με χρήστες, η παρουσιάστρια αποκάλυψε την σχέση που είχε η δημοσιογράφος με την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά και μάλιστα, ανέβασε και κοινή τους φωτογραφία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Φωτεινή Πετρογιάννη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε σε αυτό το tweet γράφοντας: «Η κυρία Πετρογιαννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρόγιαννη έγραψε: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Φωτεινή Πετρογιάννη

Και έτσι ξεκίνησε ένα κατεβατό ανταλλαγής μηνυμάτων.

«Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει» συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όμως το ξεκατίνιασμα δεν σταμάτησε εκεί. «Εσύ τι επιχειρήματα έχεις παραθέσει για εμένα όλα αυτά τα χρόνια που ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο; Ακόμα και τώρα που είμαι σε αυτή την τόσο ευαίσθητη φάση της ζωής μου λες φήμες!!! Άσε λοιπόν να λέω και εγώ αυτά που ξέρω και ο κόσμος θα κρίνει όπως κάνει με όλους» συνέχισε η Σπυροπούλου.

«Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;;» γράφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με μια φωτογραφία από μήνυμα που της έστειλε η δημοσιογράφος για να μιλήσουν στο τηλέφωνο.

«Σε πήρα για να μου πεις όλα αυτά που θες στο τηλ. Προτιμάς εδώ όπως βλέπω! Θα έχεις τους λόγους σου. Δε θα συμμετάσχω. Καληνύχτα!» της απάντησε η Φωτεινή Πετρόγιαννη.

«Πήρα παράδειγμα τη δημοσιογραφική σου στάση τα τελευταία χρόνια! Λέω κάτι θα ξέρει να το κάνει δημόσια. Αν και άλλαξε απ´ οταν παντρεύτηκα, μας το χάλασες λίγο, αγχώθηκες και πήρες και τον άνδρα μου να τον ενοχλήσεις τέτοια ώρα! Μπράβο σου έχεις θράσος δεν είναι τίποτα τυχαίο» ανταπάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη