«Έφευγαν άνθρωποι με κλάματα! Ακούγαμε φωνές» - Αποκαλύψεις από το Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Βλέπαμε μία εκπομπή που φυλλορροούσε διαρκώς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έφευγαν άνθρωποι με κλάματα! Ακούγαμε φωνές» - Αποκαλύψεις από το Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το Πρωινό αναφέρθηκε στην συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην συμπεριφορά που είχε όσο ήταν παρουσιάστρια του ALPHA. Πολλοί που συνεργάστηκαν μαζί της, έχουν αποκαλύψει πως εξαιτίας της απολύθηκε αλλά και παραιτήθηκε πολύς κόσμος, ενώ έφευγαν με κλάματα.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη λοιπόν αλλά και ο Τάσος Τεργιάκης, αναφέρθηκαν στα όσα έχουν ζήσει και όσα έχουν ακούσει για την παρουσιάστρια, η οποία σκέφτεται να ξεκινήσει μηνύσεις.

Οι αποκαλύψεις Πετρογιάννη - Τεργιάκη για την Σπυροπούλου

«Να πούμε για αρχή, και αυτό έχει σημασία ότι με το καλό το μωράκι τους… Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα και χαρούμενη περίοδος της ζωής τους. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον Alpha –έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως για εκείνη την περίοδο της Κωνσταντίνας που ήταν πάρα πολύ έντονη. Νομίζω βέβαια πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν ξέρω αν έχει νόημα και να το κάνουν» είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Και συνέχισε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που με έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και την ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος και πρέπει αυτό το κεφάλαιο να κλείσει. Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους που είχε φερθεί με άσχημο τρόπο. Δεν έχω δουλέψει μαζί της, αλλά τα έχω ζήσει».

«Βλέπαμε μία εκπομπή που φυλλορροούσε διαρκώς, που έφευγαν άνθρωποι με κλάματα όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Τα ζούσα 10 χρόνια στον Alpha. Επίσης, ακούγαμε φωνές. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε καλό όνομα όσο ήταν εκεί», εξομολογήθηκε ο Τάσος Τεργιάκης.

Τι έλεγε πέρσι η Πετρογιάννη για την Σπυροπούλου

Με αφορμή την αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού, είχε αναφερθεί στην δική της πολύ δύσκολη εμπειρία που έζησε με την ξανθιά παρουσιάστρια στον ALPHA.

Η δημοσιογράφος μίλησε για περιστατικά που ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν και η εξομολόγησή της θα σας σοκάρει. Αναφέρθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές που έζησαν εργαζόμενοι αλλά και μεγαλοστελέχη.

«Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά, θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και συνέχισε:

«Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση. Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους, είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν».