«Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται...» - Τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν έχω πει τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται...» - Τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στον ALPHA και την άσχημη συμπεριφορά που είχε απέναντι στους τότε συνεργάτες της, σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και όπως φαίνεται και έχει ειπωθεί απέξω απέξω, η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν ο λόγος που η Ζήνα είχε αποχωρήσει από το κανάλι.

Τα σχόλια της Κουτσελίνη για την Σπυροπούλου

«Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο. Δε θέλω να πω κάτι άλλο για την Κωνσταντίνα.

Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά. Δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει και με μένα;».

«Ζήτησε την απόλυσή μου από τον ALPHA ενώ πριν από μια εβδομάδα είχε πεθάνει ο αδερφός μου»

Μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/11/2021 ένα μικρό απόσπασμα από την σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ανοιχτά» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο που είχε βιώσει καθώς αποκάλυψε τι είχε συμβεί πραγματικά με την απόλυσή της από το κανάλι του ALPHA αλλά και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την απόλυσή της από τον ALPHA:

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν.

Ενώ έχει πεθάνει πριν μία εβδομάδα ο αδελφός μου, όλοι να με ρωτάνε πώς είμαι και τι κάνω, φεύγω για την κηδεία, γυρίζω πίσω για να κάνουμε, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες για τον αδελφό μου. Ήμουν ο μοναδικός του άνθρωπος. Φεύγω, γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα, κάνουμε 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί.

Τη δεύτερη μέρα κάνουμε 15%, εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά και να στρώσεις πωπό κάτω".

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι μιλάω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αν ήταν εκείνη ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα που ζήτησε την απόλυσή μου, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω; Αγάπη. Αυτό να κρατήσεις από εμένα.

Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, θα υπάρχει μόνο αγάπη. Και για αυτό το πλάσμα που πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδελφού μου, δύο εβδομάδες μετά, με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει».