«Μπροστά σε αυτά που νιώθω...» - Συγκίνησε η Ελένη Χατζίδου με την ερωτική εξομολόγηση στον Ετεοκλή Παύλου

Η ανάρτηση και η φωτογραφία!

NDP

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εδώ και λίγα χρόνια έχουν βρει ο ένας τον έρωτα στα μάτια του άλλου και από τότε και στο εξής βλέπουμε πραγματικά τη ζωή της τραγουδίστριας να έχει αλλάξει στο έπακρο.

Η πρώτη και ίσως η πιο σημαντική αλλαγή, που συνέβη στο ζευγάρι είναι σίγουρα ο ερχομός της κόρης τους στη ζωή, με τη μικρή Μελίτα να αλλάζει εντελώς την καθημερινότητά τους.

Expand player

Η συνέχεια και αυτό, που βλέπουμε εμείς σήμερα είναι εξίσου απολαυστικό, καθώς ο Ετεοκλής και η Ελένη, αποτελούν και ένα τηλεοπτικό ζευγάρι, καθώς παρουσιάζουν με επιτυχία και μεγάλη χημεία το Breakfast at star.

Δεδομένης λοιπόν, όλης αυτής της διαδρομής είναι πολύ φυσικό η Ελένη Χατζίδου να νιώθει ευγνώμων καθώς έχει ό,τι είχε ονειρευτεί και αυτό φάνηκε και μέσα από την ανάρτηση, που έκανε το Σάββατο 26/11 στο instagram, αφιερωμένη στα δύο πιο πολύτιμα πρόσωπα της ζωής της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι, που ετοίμασε το ζευγάρι για την κόρη του).

Η τρυφερή εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

«Δε θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο αυτό που ζω μαζί σας κάθε μέρα… Το σ’ αγαπώ είναι η πιο μικρή λέξη μπροστά σ αυτά που νιώθω», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στην ανάρτησή της.

Φωτογραφίες από τον ονειρικό τους γάμο

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν εκεί παρόν στον μαγικό γάμο για να απαθανατίσει τα τρυφερά στιγμιότυπα από την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού στη λαμπερή τελετή, που διοργάνωσαν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βούτηξαν μαζί της στην πισίνα - Ξετρελαμένοι Ετεοκλής και Χατζίδου με τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης της κόρης τους

Η Ελένη Χατζίδου έβγαλε δημόσια την περούκα της - Καμία σχέση με τα μακριά μαλλιά που βλέπουμε στο Breakfast at star