Βούτηξαν μαζί της στην πισίνα - Ξετρελαμένοι Ετεοκλής και Χατζίδου με τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης της κόρης τους

''Λιώνουν'' για εκείνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
eleni.hatzidou - instagram
eleni.hatzidou - instagram

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποτελούν ένα από τα παραδείγματα των ανθρώπων εκείνων, που έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παράλληλα συνεργάζονται πολύ αρμονικά στην επαγγελματική τους ζωή.

Η ύπαρξη της Μελίτας στη ζωή τους έχει αλλάξει τα πάντα και έτσι όταν δεν εργάζονται αφιερώνουν όσο χρόνο μπορούν στο παιδάκι τους. Μια καινούργια ασχολία της λοιπόν είναι το κολυμβητήριο και έτσι την Τετάρτη 16/11 μέσα από αναρτήσεις της τραγουδίστριας στο instagram είδαμε τους γονείς και τη μικρή να βουτάνε από κοινού στην πισίνα (δείτε εδώ τον Ετεοκλή με πάνω από 100 κιλά λόγω του προβλήματος με το πόδι του).

Οι αντιδράσεις του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου για την επίσκεψη της κόρης τους στο κολυμβητήριο

Ετεοκλής - Χατζίδου

Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης της Χατζίδου για τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast at star την Παρασκευή 27/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε για την εμπειρία της από το ρόλο της παρουσιάστριας, στη συνέχεια μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου.

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία μιας και ο ένας κούμπωσε στον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο και μετά την απόκτηση της κόρης τους Μελίτας στη ζωή, όλα άλλαξαν προς το θετικό. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια κοιτώντας την κάμερα δήλωσε πως από τότε που μπήκε ο άντρας της στη ζωή της, νιώθει πως έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος. Τόνισε πως φυσικά και είχε αυτή τη βάση από μόνη της αλλά ο γυμναστής ενίσχυσε όλη αυτή την τάση της.

«Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και δε θέλω να κρύβω πράγματα, ο Ετεοκλής όμως να νομίζω, καλά είμαι σίγουρη με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με έχει κάνει να σκέφτομαι περισσότερο και τον άλλο, σίγουρα μου βγάζει τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό είναι το καλύτερο στον άλλον».