Η γλυκόπικρη γεύση της Χατζίδου από το ρόλο της παρουσιάστριας - «Να έχεις κάποιον στο αυτί σου να σου λέει...»

Τι εκπομπή θα ήθελε να αναλάβει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η γλυκόπικρη γεύση της Χατζίδου από το ρόλο της παρουσιάστριας - «Να έχεις κάποιον στο αυτί σου να σου λέει...»

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast at star την Παρασκευή 27/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε μίλησε για την γεύση που της άφησε η παρουσίαση εκπομπής, που έκανε στο παρελθόν μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια μίλησε με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και δε δίστασε να περιγράψει τις δυσκολίες, που καλείται να διαχειριστεί μια παρουσιάστρια. Σαφώς και ο χώρος του τραγουδιού δεν είναι ιδανικός μιας και παλιότερα πιεζόταν τόσο, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στην πίστα. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ξεπερνούσε τα εμπόδια αναφορικά με την τηλεόραση και θα αναλάμβανε κάτι, που θα είχε ως βάση του το χιούμορ.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για τις προτάσεις για τηλεόραση

«Μετά από το εγχείρημα το τηλεοπτικό είχαμε καλές κριτικές ως νέα άτομα, γιατί είναι πολύ δύσκολο θα το ξέρετε και εσείς. Εγώ το χαιρόμουν πολύ, ήμουν και με τον άντρα μου, που είναι βασικό να θωρείς ότι είναι πολύ καλό ταίρι, αλλά εγώ είχα ένα θέμα, πέραν ότι ήμουν πολύ αυθόρμητη και ότι μου ερχόταν ήθελα να το πω, και δε μπορούσα να σταματήσω αλλά έπρεπε να σταματήσω.

Και κάποιον έχεις στο αυτί σου να σου λέει, πρέπει να σταματήσουμε. Έχεις μια καθοδήγηση ξέρεις ότι αυτό δεν πρέπει να ειπωθεί, αυτό μην το κάνετε πολύ μεγάλο...εγώ ακόμη μπορεί να μην θέλω να πω τη γνώμη μου για κάποιο θέμα, έχω αυτό θέμα».

«Εγώ θέλω να κάνω κάτι με πλάκα, κάτι με φαν».

Η απάντηση "καρφί" της τραγουδίστριας για το τέλος της εκπομπής του Ετεοκλή

Το πρωί της Τρίτης 5/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου με αφορμή το ολοκαίνουργιο τραγούδι της καθώς βρισκόταν στα γυρίσματα του νέου video clip της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο τέλος της εκπομπής του συζύγου της.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχουμε προτάσεις με τον Ετεοκλή για κάτι τηλεοπτικό. Όλο συζητάμε, κάτι χαλάει, συζητάμε ξανά. Τα βάζουμε κάτω, τα ζυγίζουμε. Θέλω να δω τι προλαβαίνω να κάνω. Η ζωή με το μωρό έχει αυξήσει τις υποχρεώσεις. Η εκπομπή του Ετεοκλή στο Open δεν κόπηκε, ολοκληρώθηκε. Δεν ανανεώθηκε. Το καλό είναι ότι υπάρχουν προτάσεις…».