Σοκάρει η Ελένη Χατζίδου - «Έπαθα κρίση πανικού πάνω στο πρόγραμμα και ήταν τόσο τρομακτικό»

Περιέγραψε λεπτομερώς ένα περιστατικό που την έχει στιγματίσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκάρει η Ελένη Χατζίδου - «Έπαθα κρίση πανικού πάνω στο πρόγραμμα και ήταν τόσο τρομακτικό»

Το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη Χατζίδου φιλοξενήθηκε στην ενότητα του Love It Δέκα και καίνε και μέσα σε όλα απάντησε σε ένα περιστατικό που της προκάλεσε κρίση πανικού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ντροπιαστικό αλλά έπαθα κρίση πανικού πάνω στο πρόγραμμα και ήταν τόσο τρομακτικό, ένα σοκ…

Ελένη Χατζίδου περιστατικό με θαυμάστρια

Έχει τύχει κοπέλα θαυμάστριά μου να την βλέπω συνέχεια να περιφέρεται έξω από το σπίτι μου και εμφανιζόταν σε μέρη που πήγαινα από το πουθενά ενώ ήξερα ότι μένει σε τελείως άλλη περιοχή.

Εμφανιζόταν συνέχεια μπροστά μου κι ήταν κάτι που με άγχωνε πάρα πολύ. Αναρωτιόμουν με παρακολουθεί, τι συμβαίνει;» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποκάλυψε και πότε θα παντρευτεί με τον Ετεοκλή!

Η Χατζίδου αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor - «Ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο»

Η Ελένη Χατζίδου μετά την επιστροφή του νέου κύκλου του Survivor στο ΣΚΑΙ θυμήθηκε την δική της συμμετοχή αποκαλύπτοντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το ριάλιτι.

Η τραγουδίστρια εκτός από πολύ καλή μανούλα είναι και αρκετά ενεργή στα social media. Έτσι, η ίδια έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A και δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της οι οποίες αφορούσαν κυρίως το Survivor.

Πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι θέλησαν να μάθουν τι γινόταν όταν έκλειναν οι κάμερες αλλά και τι τυχόν προβλήματα αντιμετώπισε η ίδια μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η Ελένη Χατζίδου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα περίοδο για πολλούς μήνες λόγω της ταλαιπωρίας και της πείνας και όχι λόγω κάποιου χαπιού που πολλοί νόμιζαν ότι μας δίνουν.

Ακόμα, ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο των φωνητικών μου χορδών καθώς έκανα πολυποειδή εκφύλιση από την ταλαιπωρία όπως είπε ο γιατρός.». Δείτε εδώ πώς σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το φετινό Survivor.

Η Χατζίδου αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor