"Εδώ είμαι 150 κιλά" - Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες του Ετεοκλή Παύλου μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από την ίδια τη ζωή"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ένα Q&A έκανε ο Ετεοκλής Παύλου στο προφίλ του στο Instagram και με αφορμή την φωτογραφία που δημοσίευσε, η οποία τραβήχτε μετά από τον 1,5 χρόνο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, έκανε αποκαλύψεις για την δύσκολη περίοδο που βίωσε μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε, αλλά και πως κατάφερε να πατήσει ξανά στα πόδια του, βλέποντας αισιόδοξα τη ζωή.

«Δεν ήταν θέμα παχυσαρκίας. Λόγω μακροχρόνιας νοσηλείας και ύστερα από περίπου 15 χειρουργεία στην κοιλιακή χώρα και πάνω από 500 ράμματα στην κοιλιά και φυσικά με την πολύ βαριά αγωγή που έπαιρνα για να αντέξω τους πόνους, τα κιλά ήταν αναμενόμενα», ήταν μια από τις απαντήσεις του.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από την ίδια τη ζωή. Στο νοσοκομείο βγαίνοντας μου είπε ένα παιδί που πλέον ήμασταν φίλοι, αλλά δυστυχώς είχε διαφορετική εξέλιξη “Ετεοκλή σε παρακαλώ μην αφήσεις ούτε μια μέρα να περάσει χωρίς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Το οφείλεις σε εμάς που δεν έχουμε τη δυνατότητα όσο και εάν το θέλουμε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!».

Δείτε και τι είχε απαντήσει η Ελένη Χατζίδου όταν την είχε ρωτήσει αν την ενοχλεί που ο Ετεοκλής Παύλου τεχνητό πόδι.

Οι αποκαλύψεις του Ετεοκλή Παύλου

Ετεοκλής Παύλου πυροβολισμοί

Ετεοκλής Παύλου κιλά

Ετεοκλής Παύλου χειρουργεία

Ετεοκλής Παύλου instagram

«Η κόρη μου ρωτά γιατί το ένα μου πόδι είναι έτσι και...»

O ίδιος είχε παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Open «Open Weekend». Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για τις πρώτες αντιδράσεις της κόρης του, όταν εκείνη άρχισε να αντιλαμβάνεται το τεχνητό μέλος του ποδιού του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε στη φάση τώρα όπου η μικρή έχει τις απορίες της. Με ρωτάει μπαμπά γιατί το ένα πόδι είναι έτσι και το άλλο αλλιώς.

Επειδή χτίζω μια σχέση ειλικρίνειας και αλήθειας με το παιδί και εκεί πιστεύω βασίζονται όλα, του λέω την αλήθεια που μπορεί να αντιληφθεί σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου. Και πρόσθεσε: «Σιγά σιγά και όσο περνάνε τα χρόνια, η αλήθεια παραμένει ίδια απλά λέγεται με διαφορετικό τρόπο».