"Δεν σε ενοχλεί που ο Ετεοκλής δεν έχει πόδι;" - Αφοπλιστική η δημόσια απάντηση της Χατζίδου

Η τραγουδίστρια δεν μάσησε τα λόγια της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και δεν σταματούν να εκφράζουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους. Ωστόσο επικριτικά σχόλια υπάρχουν και η Ελένη ξέρει να απαντά πολύ σωστά.

Σε μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις που συνέβησαν στο προφιλ της τραγουδίστριας στο instagram κάποιος της έκανε μια αδιάκριτη ερώτηση.

“Δεν σε ενοχλεί που ο Ετεοκλής έχει ένα πόδι;”. Η Ελένη Χατζίδου της απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια : “Ο άντρας μου είναι ο πιο ολοκληρωμένος άντρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!”

χαντζίδου ετεοκλής

Στη συνέχεια όταν ένας follower την υποστήριξε και πήρε το μέρος της η Ελένη Χατζίδου έγραψε: “Καταλαβαίνουμε την περιέργεια του κόσμου αλήθεια… Αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί ούτε μια μέρα… Δεν με έχει αφήσει αυτός ο υπέροχος άντρας να το σκεφτώ”.

χατζίδου ετεοκλής παυλου

Ατύχημα για την κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε ένα βίντεο της κόρης της με τον Ετεοκλή Παύλου, μέσα από το οποίο φαίνεται πως είχε ένα μικρό ατύχημα, γεγονός που τη στεναχώρησε ιδιαίτερα.

Η μικρή Μελίτα χτύπησε πάνω στο τραπεζάκι με αποτέλεσμα να μελανιάσει το μαγουλάκι της. Η μανούλα της, την πρόσεξε πολύ και ευτυχώς η μικρή δεν έπαθε τίποτα.

«Σήμερα είχαμε ατύχημα. Χτύπησε στο τραπέζι (όχι στη γωνία ευτυχώς γιατί έχουμε προστασία) κ μελάνιασε το μαγουλάκι της. Πως νιώθετε εσείς όταν χτυπάει το μωράκι σας;», έγραψε η Ελένη Χατζίδου. Δείτε εδώ ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τη στιγμή που στόλισαν το σπίτι τους.