Η Ελένη Χατζίδου έβγαλε δημόσια την περούκα της - Καμία σχέση με τα μακριά μαλλιά που βλέπουμε στο Breakfast at star

Είναι εντελώς ακομπλεξάριστη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Ελένη Χατζίδου έβγαλε δημόσια την περούκα της - Καμία σχέση με τα μακριά μαλλιά που βλέπουμε στο Breakfast at star

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια και όπως βλέπουμε τελευταία κινείται πολύ άνετα και στον χώρο της παρουσίασης (δείτε εδώ τα καρφιά της για την τηλεθέαση του Breakfast at star).

Οι καθημερινές λοιπόν, εκπομπές έχουν τα καλά αλλά και τα κακά τους, καθώς θέλουν την Ελένη να είναι διαρκώς έτοιμη, χτενισμένη και βαμμένη. Μέσα από δύο βίντεο, που δημοσίευσε ωστόσο στο Tik tok μας έδειξε όλη την αλήθεια για την προετοιμασία της, καθώς φοράει περούκα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας δείξει το πριν και το μετά.

Η Ελένη Χατζίδου έβγαλε δημόσια τα πρόσθετα μαλλιά της

Η δημόσια ερώτηση της Χατζίδου για πλαστικό χειρουργό

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@star βρέθηκε η Χριστίνα Κολέτσα η οποία πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από το Asia Express, ωστόσο, επέστρεψε φανερά ανανεωμένη. Η τραγουδίστρια λοιπόν, είχε μια απολαυστική συζήτηση με την Ελένη Χατζίδου.

Οι δυο γυναίκες γνωρίζονται από το Fame Story 4 στο οποίο συμμετείχαν, με την παρουσιάστρια να αποχωρεί πρώτη από το μουσικό σόου.

«Εγώ δούλευα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και εσύ τραγουδούσες κι έλεγα “μια μέρα θα γίνω σαν κι αυτές εδώ που τραγουδάνε”. Μετά ήμασταν μαζί στο Fame Story 4, το 2006. Εγώ έφυγα πρώτη», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου και τότε ξεκίνησε ο διάλογος.

  • Ε.Χ.: Ήταν σαν να μην υπήρχαμε εκεί μέσα γιατί μπήκε μέσα η “βόμβα”, η σεξοβόμβα, θα τολμήσω να πω, η οποία έσβησε όλα τα κορίτσια του Fame Story 4.
  • Χ.Κ.: Καρδούλα μου, τι καλή κοπέλα!
  • Ε.Χ.: Και λέω… γιατί να πάω σε αυτό.
  • Χ.Κ.: Πόσο ακομπλεξάριστη, πόσο ακομπλεξάριστη αυτή η γυναίκα.
  • Ε.Χ.: Καλά, κούκλα, κούκλα! Μην κοιτάς τώρα που γύρισε και…
  • Χ.Κ.: Μετά θα μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις.
  • Ε.Χ.: Ρε συ, καλή δουλειά όμως!