"Κλάμα" με την αντίδρασή της: Ήθελε να φύγει με το που την είδε - Η grande εμφάνιση της καλεσμένης της Ελένης Μενεγάκη

Επική στιγμή στον αέρα του MEGA

Γεμάτη ατάκες, αποκαλύψεις και εκπλήξεις ήταν η σημερινή 1/12 εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, η οποία έκλεισε με μια καλεσμένη που ενθουσίασε αρκετά την λαμπερή παρουσιάστρια.

Η σημερινή 1/12 καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη

Μετά λοιπόν από την πρόταση που έγινε on air (δείτε εδώ τι έγινε), αυτή που μπήκε στο πλατό ήταν η Ανθή Βούλγαρη, η οποία συναντήθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτική με την Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα η στυλιστική της επιλογή ενθουσίασε πολύ την δεύτερη, η οποία δεν δίστασε να το αναφέρει στον αέρα της εκπομπής.

Expand player

Την ώρα λοιπόν που πήγε να την υποδεχθεί στον καναπέ της «Ελένης» στο MEGA, η Ελένη Μενεγάκη έμεινε κυριολεκτικά άφωνη με το ντύσιμο της καλεσμένης της.

«Να την η φίλη μου! Κοιτάχτε… Αχ, όχι όχι όχι! Δεν σε πλησιάζω, αγάπη μου. Έβαλα εγώ τα σπορ, έτσι όπως μου βγαίνεις το πρωί, και μου ‘ρθες έτοιμη να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα», της είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια,

«Έβαλα τις παγιέτες τώρα γιατί το πρωί δεν με αφήνει να τις βάλω (σ.σ. ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος)» απάντησε η Ανθή Βούλγαρη και συνέχισε: «Γιατί ρε Ελένη, δεν μπορώ να ντυθώ έτσι το πρωί και να αισθανθώ λίγο Χριστούγεννα; Θέλω λίγο να αισθανθώ Χριστούγεννα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον ρώτησε να περιγράψει με μια λέξη το 2022 κι εκείνος είπε... - Συνεχίζονται οι "φαρμακερές" ατάκες μεταξύ Μενεγάκη και Ουγγαρέζου

«Τι είναι ρε; Με κοιτάς ώρες ώρες λες και...» - Αμηχανία στο πλατό του MEGA με Μενεγάκη και Ουγγαρέζο