Τον ρώτησε να περιγράψει με μια λέξη το 2022 κι εκείνος είπε... - Συνεχίζονται οι "φαρμακερές" ατάκες μεταξύ Μενεγάκη και Ουγγαρέζου

Δεν πήγε κι πολύ καλά αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τον ρώτησε να περιγράψει με μια λέξη το 2022 κι εκείνος είπε... - Συνεχίζονται οι

Επιτέλους έφτασε ο Δεκέμβρης και ξεκίνησε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα! Για αυτό λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές σήμερα 1/12 μέσα από την εκπομπή της στο MEGA με άκρως γιορτινή και ευχάριστη διάθεση.

«Καλό μας μήνα! Φτάσαμε στο τέλος του 2022 και θέλω με τη σειρά να μου πείτε ένας ένας την πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό δίπλα στο 2022 που άντε γεια, δόξα τω Θεώ!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Δίχως τέλος οι ατάκες μεταξύ Μενεγάκη και Ουγγαρέζου

Έτσι λοιπόν, ένας ένας οι συνεργάτες της είπαν την λέξη που τους ήρθε στο μυαλό, ωστόσο μερικές από τις απαντήσεις ήταν άκρως απολαυστικές.

Η απάντηση φυσικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν η πιο ενδιαφέρουσα, μιας και τις τελευταίες μέρες επικρατεί τεράστιος ντόρος μεταξύ εκείνου και της Ελένης Μενεγάκη.

Όλα ξεκίνησαν να υπενθυμίσουμε από την στιγμή που η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μια αλλαγή στην εκπομπή της κι αυτή ήταν η νέα στήλη του. Ωστόσο, ήταν η αφορμή για να περιοριστεί εμφανέστατα πολύ η παρουσία του στην "Ελένη", κάτι που σχολιάστηκε εκτενώς κι από τις άλλες εκπομπές και από τους χρήστες του Twitter, μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για διαφωνίες και παρασκηνιακά προβλήματα.

Ωστόσο, κανείς από τους 2 δεν τοποθετήθηκε ποτέ, παρά μόνο με μερικές μικρό - ατάκες (όπως αυτή εδώ του Δημήτρη) και μάλιστα έχει επιστρέψει και πάλι στην θέση του στο πλατό, διατηρώντας συγχρόνως όμως και την στήλη του.

Εύκολα λοιπόν μπορούν να χαρακτηριστούν όλα αυτά τα γεγονότα ως... "ναυάγιο", όπως είπε χαρακτηριστικά και ο ίδιος για να περιγράψει το 2022, που σε έναν μήνα μας αποχαιρετά!