Φαίη Σκορδά: «Και η Μενεγάκη δεν ξέρει ότι εκτίθεται;» - Έντονα ενοχλημένη με την συμπεριφορά της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει, αυτό θα σχολιαστεί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: «Και η Μενεγάκη δεν ξέρει ότι εκτίθεται;» - Έντονα ενοχλημένη με την συμπεριφορά της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια καριέρας της που απασχολεί τόσο έντονα για τις τηλεοπτικές της επιλογές. Το όνομα της Ελένης Μενεγάκη εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο για την σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, και τον "εξορισμό" αυτού από την τηλεοπτική της εκπομπή στο Mega, Ελένη.

Δεν είναι λίγοι εκείνη που την «σταυρώνουν» για το πώς του συμπεριφέρεται, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του παρουσιαστή μέχρι στιγμής.

Όπως φαίνεται, όμως, δεν είναι μόνο ο Δημήτρης το θέμα. Ο Σάββας Πούμπουρας είναι δυσαρεστημένος με τον ρόλο του στην εκπομπή.

Το πρωί της Δευτέρας 21/11, στην εκπομπή Πρωινό μας σχολίασαν τα επτά δευτερόλεπτα της κοινής τηλεοπτικής του συνύπαρξης Ελένης Μενεγάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζου σχολίασαν με τη Φαίη Σκορδά να τοποθετείται για την παρουσιάστρια.

Ο σχολιασμός για την Ελένη στο Πρωινό μας

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι κανένας δεν θα ήθελε στην ομάδα του έναν άνθρωπο που είναι δυσαρεστημένος. «Απλώς τόση ώρα δεν συζητάμε αυτό. Δεν συζητάμε το γιατί μία γυναίκα με τέτοια εμπειρία, που είναι ένας γλυκός άνθρωπος που ακόμα μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της και από το περιεχόμενο, δεν έχει πειράξει κανέναν, για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο…

Γιατί να φύγει από το πλάνο; Δηλαδή είναι τυχαίο; Χτύπησε το τηλέφωνο; Ή έφυγε γιατί ο Δημήτρης ξεκίνησε τη στήλη του; Γιατί και οι υπόλοιποι πάθανε σοκ, δεν το περίμεναν… Παιδιά έφυγε από το πλάνο. (…) Και η Μενεγάκη δεν ξέρει ότι εκτίθεται, θα μπορούσε να είναι 3 λεπτά χαμογελαστή… Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει, αυτό θα σχολιαστεί» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Η εκπομπή είναι της Ελένης, και είναι 100 χρόνια της Ελένης σωστά; Και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη από ό,τι γνωρίζουμε. Δεν είναι φορετές από κάποιον και με το ζόρι ανέχεσαι τις επιλογές κάποιου. Άρα τίμησε και τον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο με μεταγραφή και είναι και το ψωμί τους. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα 7 δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην της ταιριάζει και η χημεία.

Μπορεί ένας άνθρωπος να μην σου ταιριάζει, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάποιες αλλαγές; Σαφώς έχει και το δικαίωμα μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον να κάνει κάποιες αλλαγές με ωραίο τρόπο. Αυτό το 7 δευτερόλεπτα δεν το καταλαβαίνω. Έτυχε κάτι; Έπρεπε να πάει στην τουαλέτα; Ήθελε να δείξει κάτι; Κάτι στο μακιγιάζ; Αν έχεις ένα πρόβλημα, λες δεν θέλω να συνεχίσω» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.