«Δεν αξίζει σε κανέναν τέτοια συμπεριφορά» - Κατά της Ελένης Μενεγάκη ολόκληρο το twitter! Η απαράδεκτη κίνηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Απογοήτευσε το κοινό της η παρουσιάστρια...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / d_ougarezos
Instagram / d_ougarezos

Πολύ μεγάλο χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η μετακίνηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το πλατό της εκπομπής της Ελένης στο green room, με τον ίδιο μάλιστα πριν λίγο καιρό να απουσιάζει για μερικές μέρες.

Τα γεγονότα αυτά έχουν σχολιαστεί εκτενώς στις εκπομπές, ειδικά στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο οι 2 πρωταγωνιστές της υπόθεσης δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί και κανείς συνεπώς δεν γνωρίζει αν αυτό είναι μέρος της συμφωνίας τους ή αν έχει ξαφνικά προκύψει κάτι άλλο μεταξύ τους.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της χθεσινής 18/11 εκπομπής, συνέβη κάτι επίσης περίεργο, με το twitter να ξεσπά κατά της παρουσιάστριας.

Η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατά την διάρκεια της χθεσινής 18/11 εκπομπής

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη αφού προλόγισε τη στήλη του συνεργάτη της κι εκείνος εμφανίστηκε στο παράθυρο τραγουδώντας, τους είδαμε σε κοινό πλάνο για 7 δευτερόλεπτα ενώ η κάμερα έπιασε την Ελένη να σηκώνεται από την καρέκλα της αφήνοντας τους συνεργάτες της μαζί του και επέστρεψε αφού πια είχε τελειώσει με τη στήλη του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω κίνηση σχολιάστηκε εκτενώς στο twitter, με τους χρήστες να τονίζουν πως σε κανέναν δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά.

Η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατά την διάρκεια της χθεσινής 18/11 εκπομπής

Η κίνηση της Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατά την διάρκεια της χθεσινής 18/11 εκπομπής

Η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη στον Ουγγαρέζο κατά την διάρκεια της χθεσινής 18/11 εκπομπής

Η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής

"Τα 5 λεπτά που βγάζει η Μενεγάκη τον Ουγγαρέζο δεν είναι αυτά που του αξίζουν"

Στον τηλεοπτικό φακό του Happy Day στον Alpha, το πρωί της Παρασκευής(18/11) μίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού. Τα σχόλια της δημοσιογράφου, σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη και την «απομάκρυνση» του Δημήτρη Ουγγαρέζου (δείτε εδώ το προσβλητικό σχόλιο του προς Κορομηλά&Γερμανού) από το πάνελ ήταν αρκετά "αιχμηρά".

«Σίγουρα τα 5 λεπτά δεν είναι αυτά που του αξίζουν. Θεωρώ ότι ίσως είναι στο πλαίσιο κάποιας δοκιμής, κάποιου πειράματος» απαντά η Νάνσυ Παραδεισανού για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και προσθέτει: «Θεωρώ ότι και η Ελένη έχει κάτι στο μυαλό της και κανείς δεν θα καταλάβει ποτέ πώς ακριβώς δουλεύει η Ελένη».