«Υπάρχει κόσμος που...» - Το προσβλητικό σχόλιο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έφερε την αντίδραση Γερμανού & Κορομηλά

Η απάντησή του και η δημόσια στήριξη των δύο γυναικών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος πέρα από τα unfollow που κάνει (δείτε εδώ γιατί), δε διστάζει να απαντά και σε αρνητικά σχόλια που αφορούν εκείνον.

Το tweet που απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος & η αντίδραση Κορομηλάς - Γερμανού

Ο γνωστός παρουσιαστής λοιπόν αυτή τη φορά απάντησε σε ένα tweet μιας κοπέλας που έγραφε: «Αλήθεια τώρα.. υπάρχει κόσμος που του αρέσει να βλέπει τον Ουγγαρέζο στην τηλεόραση και που τον συμπαθεί κιόλας;;; #eleni», με τον ίδιο να σχολιάζει: «Πες τα».

Ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δέχτηκε κύμα συμπαράστασης από άλλους χρήστες οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι τους αρέσει πολύ να τον βλέπουν. Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους ήταν και η Ρούλα Κορομηλά αλλά και η Ναταλία Γερμανού.

«Ευχαριστώ από καρδιάς. Τιμή μου. ????????????????», απάντησε ο ίδιος στις δύο παρουσιάστριες.

Το tweet που απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος & η αντίδραση Κορομηλάς - Γερμανού
Το tweet που απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η αντίδραση Κορομηλάς - Γερμανού

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που προκάλεσε τεράστια αμηχανία

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 5/11 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα να τον ρωτάει για τα social media αλλά και μερικά σχόλια που είχε κάνει για την ίδια κατά το παρελθόν.

«Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξεfollow. Το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow κι έλεγα γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω. Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την μεριά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Δεν ξύπνησα μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια».