«Ξέρει γιατί το έχω κάνει, δεν...» - Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το block του στην Έλενα Χριστοπούλου

«Τα social μου είναι δικά μου και τα κάνω ότι θέλω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξέρει γιατί το έχω κάνει, δεν...» - Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το block του στην Έλενα Χριστοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 23/10 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφορικά με την τηλεοπτική του στέγη, την Φαίη Σκορδά αλλά και για το block στην Έλενα Χριστοπούλου.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Αρχικά, αναφορικά με την φήμη που τον ήθελε να έχει δεχτεί πρόταση από τη Φαίη Σκορδά, είπε: «Εσείς τη μεταδώσατε, σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Τηρώ τις συμφωνίες μου και το λόγο μου πάντα. Και η Φαίη, απ’ ότι ξέρω, ποτέ δεν θα έκανε πρόταση μεσούσης της σεζόν σε κάποιον που έχει συμβόλαιο. Ωραία υπόθεση, αλλά υπόθεση».

Σχετικά με το θέμα με τα unfollow, ξεκαθάρισε: «Έχω βγει ότι είμαι ο σημαιοφόρος των… μπλοκαριστών, αλλά όλοι μπλοκάρετε και κάνετε και unfollow. Τα social μου είναι δικά μου και τα κάνω ότι θέλω. Δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν για ποιο λόγο κάνω unfollow ή μπλοκ. Αυτός που τον έχω κάνει μπλοκ, ξέρει γιατί το έχω κάνει, δεν είμαι τρελός».

Ο εκνευρισμός με ερώτηση για την Ιλένια Ουίλιαμς

Το βράδυ της Πέμπτης (20/10) ο Δημήτρης Ουυγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος σε μια εκδήλωση γνωστής εταιρίας παπουτσιών όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις και στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να κρύψει την ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την πρώην σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς -δείτε εδώ τί είχε αναφέρει η ίδια στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει προσωπική ζωή. Αν υπάρξει προσωπική ζωή, θα κάνω χώρο. Τώρα είναι λίγο λύση ανάγκης. Βέβαια την αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και μου δίνει ενέργεια και δύναμη να συνεχίσω».

Αν υπάρξει προσωπική ζωή θα κάνω λίγο χώρο εκεί που πρέπει, μπορεί και περισσότερο, μέχρι να κάνω τον απόλυτο χώρο για μια οικογένεια. Ωστόσο, όταν ρεπόρτερ τον ρώτησε για την Ιλένια Ουίλιαμς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να απαντήσει πως «Πάλι να πούμε για την Ιλένια; E, είμαστε φίλοι, ναι, μια χαρά επικοινωνία κρατάμε».