«Είναι μια σχέση που έχει...» - Η απάντηση της Ιλένια Ουίλιαμς στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Θα τα ξανά έβρισε μαζί του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι μια σχέση που έχει...» - Η απάντηση της Ιλένια Ουίλιαμς στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Κυριακής 9/10 ο Θέμης Γεωργαντάς και το «After Dark» στις 23:45 μέσα από την συχνότητα του Open. Καλεσμένη στην πρεμιέρα θα είναι μάλιστα και η Ιλένια Ουίλιαμς (δείτε εδώ ποιοι είναι οι άλλοι 2) η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η απάντηση της Ιλένια Ουίλιαμς στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να σας ξαναδούμε μαζί» είναι η ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά, με την Ιλένια Ουίλιαμς να απαντά: «Δε νομίζω. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά όχι. Είναι μια σχέση που έχει περάσει από όλα τα στάδια. Και σε αυτή τη φάση, έτσι όπως είναι, είμαι πολύ καλά με αυτό. Και νομίζω και ο Δημήτρης».

Το "αντίο" του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον πατέρα της πρώην του Ιλένια Ουίλιαμς

Δύσκολη μέρα η Κυριακή (21/8), καθώς η είδηση πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς άφησε την τελευταία του πνοή προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που τον γνώριζαν καλύτερα απ' όλους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την κόρη του, Ιλένια, για πολλά χρόνια και έτσι ήρθαν αρκετά κοντά.

Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να πει το δικό του "αντίο" δημόσια, αν και δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Έτσι, μέσα από τα λόγια του, τόνισε πως ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχε στη ζωή του και πως ποτέ του δεν μιλούσε άσχημα για κανέναν ακόμη κι αν του είχαν συμπεριφερθεί άσχημα.

«Δε γράφω τέτοια… Φροντίζω να μη μπερδεύω τα δημόσια με «τα δικά μου». Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, όσοι δεν τον γνώρισαν ότι σήμερα έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα. Εκείνος που δεν είχε να πει κακή κουβέντα ακόμη κ για όποιον τον αδίκησε. Αντίο Ρόμπερτ μου»

Δημήτρης Ουγγαρέζος