«Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ελένης Μενεγάκη

«Στην Ελένη γίνονται καψόνια;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν έντονα σχόλια σχετικά με τον ρόλο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, Ελένη, τα οποία θεώρησαν πως θα "ηρεμούσαν" μετά την ανακοίνωση για την νέα στήλη του δημοσιογράφου στο πάνελ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, συνεχίζει να πιστεύει πως τον παραγκωνίζουν, καθώς όταν κάθονται όλοι μαζί στο τραπέζι, εκείνος από πρώτη θέση, μεταφέρθηκε στην άκρη, σχεδόν εκτός πλάνου. Μάλιστα, οι δηλώσεις του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ήταν αρκετά αιχμηρές και σίγουρα θα σχολιαστούν.

"Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην "Ελένη"

«Βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά…», είπε αρχικά και ο Τάσος Τεργιάκης τον διέκοψε λέγοντας: «Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή».

Στη συνέχεια, ωστόσο ο ίδιος επισήμανε: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου… Σαν καψόνι. Στην Ελένη γίνονται καψόνια;»

«Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου», απάντησε ο συνάδελφός του.

Γιώργος Λιάγκας

Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον δημοσιογράφο και την Ελένη Μενεγάκη

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, όπως φαίνεται κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφού ο δημοσιογράφος τις τελευταίες ημέρες είναι εξαφανισμένος από το πλατό. Μάλιστα, μια ημέρα δεν πήγε καν, με την παρουσιάστρια να μην αναφέρεται καθόλου στην απουσία του.

Το συμβάν αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει μετά τα δημοσιεύματα περί μεταγραφής του από το MEGA σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, παρόλο που ο ίδιος το είχε διαψεύσει.

Δευτέρα 24/10: Βγήκε από την αρχή της εκπομπής, μετά τις φήμες και τις απαντήσεις του στα δημοσιεύματα μετακίνησής του – Συνολικά έμεινε στον αέρα 12 λεπτά.

Τρίτη 25/10: Είναι εξαφανισμένος στην αρχή της εκπομπής, μπαίνει περίπου στα μισά, με την Ελένη Μενεγάκη να του απευθύνει ελάχιστα τον λόγο. Μίλησε για ένα λεπτό.

Τετάρτη 26/10: Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, και πάλι δεν εμφανίζεται στην αρχή της εκπομπής, μπαίνει αργότερα στην εκπομπή. Οι κάμερες τον δείχνουν για περίπου 3 λεπτά.

Πέμπτη 27/10: Δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή, με το… twitter να τον αναζητά.