Αυτός είναι: Λεγόταν πως φεύγει από την Ελένη Μενεγάκη και μετακομίζει την Φαίη Σκορδά

Τι ισχύει τελικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτός είναι: Λεγόταν πως φεύγει από την Ελένη Μενεγάκη και μετακομίζει την Φαίη Σκορδά

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες, σχετικά με έναν συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη που την παρατάει στη μέση της τηλεοπτικής σεζόν για να μετακομίσει στο Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά, καθώς ψάχνει για νέους συνεργάτες (δείτε ποια ονόματα έχουν ακουστεί). Την δική της απάντηση λοιπόν έδωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ θέλοντας να ξεκαθαρίσει την απάντηση.

«Το ότι εκτιμάς κάποιον δεν σημαίνει ότι θα πας να κάνει κάτι το οποίο δεν είναι σωστό. Είναι ανήθικο στα μέσα της σεζόν και κάποιος να αφήσει τη δουλειά του και κάποιος να πάει να κλέψει κάποιον από μία εκπομπή. Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν, οπότε κι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ».

«Επίσης είναι ωραίο, όταν έχουμε μια απορία, να πάρουμε ένα τηλέφωνο να ρωτήσουμε. Δηλαδή, ο Γρηγόρης Μελάς με πήρε τηλέφωνο και του είπα ότι δεν αλλάζουμε ώρα, δεν ξέρω πώς προέκυψε, δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα, δεν αλλάζουμε ώρα. Για να βρουν και κάποια ρεπορτάζ», τόνισε.

Αυτός είναι ο συνεργάτης της Μενεγάκη που ακούστηκε ότι πάει στην Σκορδά

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος με την σειρά του θέλησε να απαντήσει στις φήμες. Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας.

«Περίεργο αυτό που μου λες τώρα… Το ξέρετε ότι για τη Φαίη, που είχα μεγάλο κόλλημα πιτσιρικάς, την έπαιρνα τηλέφωνο στο ραδιόφωνο. Μεσολάβησαν πολλά, είναι αδελφή μου η Φαίη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Τσολάκη τα έχει κάνει όλα αυτά, η επίσης φίλη μας. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας. Και η Φαίη ξέρω ότι δεν θα μου έκανε ποτέ πρόταση μεσούσης της σεζόν» είπε αρχικά.

«Είμαστε πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Ετοιμάζουμε και πράγματα. Όχι μόνο είμαστε πολύ καλά, αλλά πάμε και παρακάτω. Θα κάνουμε και διάφορα πράγματα τώρα», αποκάλυψε.