Μεγάλες αλλαγές στην "Ελένη" - Ο νέος ρόλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή

Τι ετοίμαζαν τόσο καιρό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μεγάλες αλλαγές στην

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη", με τον ίδιο να απαντά πως από την αρχή γνώριζε ποιος είναι ο ρόλος του και πως αυτό δεν πρόκειται να άλλαζε.

Παρόλα αυτά, την Δευτέρα 14/11 ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αντίθετα παρουσιάστηκε σε διπλανό παράθυρο για να δείξει για πρώτη φορά την νέα του στήλη, η οποία έχει τίτλο «Με την ματιά... του Δημήτρη».

Η νέα στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Θα λέμε τα νέα της showbiz, θα τα συζητάμε και μαζί σας οτιδήποτε προκύπτει. Είμαι ανοικτός στις ερωτήσεις. Αυτή η ενότητα είναι η καλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα χειροκρότημα παρακαλώ», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Γιατί ήταν "εξαφανισμένος" από την Ελένη τόσο καιρό

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, όπως φαίνεται κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφού ο δημοσιογράφος τις τελευταίες ημέρες είναι εξαφανισμένος από το πλατό. Μάλιστα, μια ημέρα δεν πήγε καν, με την παρουσιάστρια να μην αναφέρεται καθόλου στην απουσία του.

Το συμβάν αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει μετά τα δημοσιεύματα περί μεταγραφής του από το MEGA σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, παρόλο που ο ίδιος το είχε διαψεύσει.

Δευτέρα 24/10: Βγήκε από την αρχή της εκπομπής, μετά τις φήμες και τις απαντήσεις του στα δημοσιεύματα μετακίνησής του – Συνολικά έμεινε στον αέρα 12 λεπτά.

Τρίτη 25/10: Είναι εξαφανισμένος στην αρχή της εκπομπής, μπαίνει περίπου στα μισά, με την Ελένη Μενεγάκη να του απευθύνει ελάχιστα τον λόγο. Μίλησε για ένα λεπτό.

Τετάρτη 26/10: Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, και πάλι δεν εμφανίζεται στην αρχή της εκπομπής, μπαίνει αργότερα στην εκπομπή. Οι κάμερες τον δείχνουν για περίπου 3 λεπτά.

Πέμπτη 27/10: Δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή, με το… twitter να τον αναζητά.