Επέστρεψε στο πάνελ της Ελένης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Εγώ θα έπρεπε να ακροβολιστώ"

Το κλίμα μεταξύ τους και οι ατάκες που αντάλλαξαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο πάνελ της Ελένης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας, αφού τον παρακολουθούσαμε μονάχα μέσα από τη στήλη του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. Το κλίμα λοιπόν ανάμεσα τους ήταν λίγο περίεργο, ειδικά μετά το χθεσινό 21/11 περιστατικό.

Αφορμή για να βρεθεί ξανά στο τραπέζι της Ελένης ο δημοσιογράφος, στάθηκε η τρίωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων, καθώς έμειναν μόνο τρεις στο πλατό.

Οι ατάκες ανάμεσα σε Ουγγαρέζο - Μενεγάκη

«Έχουμε μείνει τρεις και ο Χατζηπετρής. Ξεκίνησε στις 12 η στάση εργασίας και είναι μέχρι τις 3. Μέχρι τις 3 μόνοι μας. Εγώ σκεφτόμουν πώς θα κάτσουν τρεις άνθρωποι;» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ θα έπρεπε να ακροβολιστώ, να είμαι στην άκρη και να φαίνεται άπλα ρε παιδί μου» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλοντας να κάνει χιούμορ για το άδειο τραπέζι.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του έκανε σχόλιο για τα κιλά του, λέγοντας πως έχει αδυνατίσει, με τον ίδιο να απαντάει πως προσπαθεί.

Ο τσακωμός τους πίσω από τις κάμερες που τα ξεκίνησε όλα

Το πρωί της Δευτέρας, η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και την 5λεπτη πλέον παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή ”Ελένη”.

Όπως αποκάλυψε η ίδια και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, πριν από λίγες εβδομάδες, πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη και η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τους συνεργάτες να είναι πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια δυσκολία στη σχέση τους.