Τα 7 δευτερόλεπτα έγιναν... - Η σημερινή 21/11 συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγάρεζο

Τι συνέβη στον αέρα της "Ελένης" μετά τα όσα γράφτηκαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα 7 δευτερόλεπτα έγιναν... - Η σημερινή 21/11 συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγάρεζο

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η αρκετά μειωμένη παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, μιας και ο ίδιος έχει αναλάβει πια την δική του στήλη.

Ωστόσο, δεν παύει να εμφανίζεται στην εκπομπή ελάχιστα, σε σχέση με τους πρώτους μήνες, κάτι που έχει σχολιαστεί εκτενώς, μιας και πολλοί κάνουν λόγο για παρασκηνιακά προβλήματα στις σχέσεις των δύο παρουσιαστών (δείτε εδώ τα σχόλια του twitter).

Κανείς από τους 2, βέβαια, δεν έχει τοποθετηθεί στο εν λόγω θέμα και απλά αφήνουν τα δημοσιεύματα να υπάρχουν... μέχρι σήμερα, όπου είδαμε μια μικρή αλλαγή στην εκπομπή "Ελένη".

Η σημερινή 21/11 συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγάρεζο στον αέρα της εκπομπής

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη προλόγισε την στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου και έμειναν σε κοινά παράθυρα μόνο 3 δευτερόλεπτα και όχι 7 όπως έγινε την περασμένη εβδομάδα. Αμέσως μετά η κάμερα σταμάτησε να την δείχνει και απλώς έμειναν στην οθόνη ο ίδιος με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Κι ενώ πολλοί θεώρησαν ότι η παρουσιάστρια είχε αποχωρήσει ξανά από το πλατό, η κάμερα την έδειξε κανονικά στην θέση της, σε πολύ συγκεκριμένα όμως σημεία.

Μάλιστα, είδαμε να ανταλλάσσει και σχόλια με τον Δημήτρη κατά την διάρκεια της στήλης του, η οποία σήμερα φάνηκε να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Ίσως λοιπόν αυτό να είναι μια έμμεση απάντηση σε όλα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους

Η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι κανένας δεν θα ήθελε στην ομάδα του έναν άνθρωπο που είναι δυσαρεστημένος. «Απλώς τόση ώρα δεν συζητάμε αυτό. Δεν συζητάμε το γιατί μία γυναίκα με τέτοια εμπειρία, που είναι ένας γλυκός άνθρωπος που ακόμα μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της και από το περιεχόμενο, δεν έχει πειράξει κανέναν, για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο…

Γιατί να φύγει από το πλάνο; Δηλαδή είναι τυχαίο; Χτύπησε το τηλέφωνο; Ή έφυγε γιατί ο Δημήτρης ξεκίνησε τη στήλη του; Γιατί και οι υπόλοιποι πάθανε σοκ, δεν το περίμεναν… Παιδιά έφυγε από το πλάνο. (…) Και η Μενεγάκη δεν ξέρει ότι εκτίθεται, θα μπορούσε να είναι 3 λεπτά χαμογελαστή… Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει, αυτό θα σχολιαστεί» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Η εκπομπή είναι της Ελένης, και είναι 100 χρόνια της Ελένης σωστά; Και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη από ό,τι γνωρίζουμε. Δεν είναι φορετές από κάποιον και με το ζόρι ανέχεσαι τις επιλογές κάποιου. Άρα τίμησε και τον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο με μεταγραφή και είναι και το ψωμί τους. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα 7 δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην της ταιριάζει και η χημεία.

Μπορεί ένας άνθρωπος να μην σου ταιριάζει, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάποιες αλλαγές; Σαφώς έχει και το δικαίωμα μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον να κάνει κάποιες αλλαγές με ωραίο τρόπο. Αυτό το 7 δευτερόλεπτα δεν το καταλαβαίνω. Έτυχε κάτι; Έπρεπε να πάει στην τουαλέτα; Ήθελε να δείξει κάτι; Κάτι στο μακιγιάζ; Αν έχεις ένα πρόβλημα, λες δεν θέλω να συνεχίσω» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.