Δε μίλησαν πάνω από 7 δευτερόλεπτα στην εκπομπή ''Ελένη'' - Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Ουγγαρέζο & τη Μενεγάκη;

Όλα ξεκίνησαν με τη νέα στήλη, που ανέλαβε ο παρουσιαστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η νέα στήλη, που έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή ''Ελένη'', της οποίας είναι μέλος από την αρχή της σεζόν σε κάποιους δημιούργησε ερωτήματα για το αν υπάρχει κάποια ρήξη στη συνεργασία τους.

Η ανατρεπτική εμφάνιση του Δημήτρη σε μία από τις εκπομπές (στη νέα στήλη) έδειξε να τα πηγαίνουν καλά, ωστόσο την Παρασκευή 18/11 είδαμε την Ελένη Μενεγάκη να δίνει πάσα, ώστε να ξεκινήσει ο Δημήτρης και η μεταξύ τους επικοινωνία να διαρκεί μόνο 7 δευτερόλεπτα. Μπορεί το γεγονός να είναι απλά τυχαίο ή και μπορεί όντως να έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις, κάτι που θα φανεί στη συνέχεια...

Η μικρή συνύπαρξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή ''Ελένη''

Ο νέος ρόλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη", με τον ίδιο να απαντά πως από την αρχή γνώριζε ποιος είναι ο ρόλος του και πως αυτό δεν πρόκειται να άλλαζε.

Παρόλα αυτά, την Δευτέρα 14/11 ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αντίθετα παρουσιάστηκε σε διπλανό παράθυρο για να δείξει για πρώτη φορά την νέα του στήλη, η οποία έχει τίτλο «Με την ματιά... του Δημήτρη».

«Θα λέμε τα νέα της showbiz, θα τα συζητάμε και μαζί σας οτιδήποτε προκύπτει. Είμαι ανοικτός στις ερωτήσεις. Αυτή η ενότητα είναι η καλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα χειροκρότημα παρακαλώ», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.