''Έλιωσε'' στο γέλιο η Ελένη Μενεγάκη - Δε βγήκε με τα κανονικά του ρούχα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή

Και όμως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έλιωσε'' στο γέλιο η Ελένη Μενεγάκη - Δε βγήκε με τα κανονικά του ρούχα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή

Με αλλαγές βλέπουμε τελευταία την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βγαίνει από άλλο παράθυρο, αναλαμβάνοντας την δική ενότητα με τίτλο, «Με την ματιά... του Δημήτρη».

Την Τρίτη 15/11 όμως η παρουσιάστρια έκανε μια γενναία αποκάλυψη για συνεργάτιδα του παρελθόντος και στη συνέχεια είδαμε τον Ουγγαρέζο σε μια ανατρεπτική εμφάνιση, με την οποία πάγωσε όλο το πλατό, αφού ο Δημήτρης τόλμησε να βγει με παντόφλες και μπουρνούζι για να πει τα νέα της ημέρας.

Η ανατρεπτική εμφάνιση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή ''Ελένη''

«Θρίαμβος η ενότητά μου… Απίστευτη η ενότητα του Ουγγαρέζου στην εκπομπή, Ελένη…πολύ δυνατή ενότητα αναδεικνύει τα αρώματα της Ελένης »είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελένη Μενεγάκη να απαντάει «Σώπα βρε», στην εκπομπή Ελένη του Mega.

Ο νέος ρόλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη", με τον ίδιο να απαντά πως από την αρχή γνώριζε ποιος είναι ο ρόλος του και πως αυτό δεν πρόκειται να άλλαζε.

Παρόλα αυτά, την Δευτέρα 14/11 ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αντίθετα παρουσιάστηκε σε διπλανό παράθυρο για να δείξει για πρώτη φορά την νέα του στήλη, η οποία έχει τίτλο «Με την ματιά... του Δημήτρη».

«Θα λέμε τα νέα της showbiz, θα τα συζητάμε και μαζί σας οτιδήποτε προκύπτει. Είμαι ανοικτός στις ερωτήσεις. Αυτή η ενότητα είναι η καλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα χειροκρότημα παρακαλώ», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.