«Θα μείνω στο "εύθραυστη"» - Η σπάνια αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για παλιά της συνεργάτιδα

«Ήταν ένα κορίτσι που έλεγα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα μείνω στο

Η Κωνσταντίνα Κομματά είναι μία από τις πιο παλιές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη, η οποία ωστόσο τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο Σαμαρά (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης τους).

Η ίδια, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην "Ελένη" την Τρίτη 15/11 και αυτό έδωσε την αφορμή στην παρουσιάστρια να προχωρήσει σε μία αποκάλυψη για την περίοδο που πέρασαν μαζί πριν από τόσο καιρό.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την παλιά της συνεργάτιδα

«Όταν με γνώρισε ο Γιώργος με χαρακτήρισε «εύθραυστη» και λογικό γιατί ζούσα περίοδο προσαρμογής στην Αθήνα…», ανέφερε εκείνη σε ένα σημείο.

«Θα μείνω στο "εύθραυστη". Κι εγώ όταν τη γνώρισα, κάπου εκεί κοντά ήταν, δεν ξέρω αν ήταν μαζί ή λίγο πιο μετά, η εικόνα που μου έδινε ήταν ένα κορίτσι μικρό με πολύ καθαρό πρόσωπο…

Ήταν σαν κρινάκι, τότε ξεκίνησε, το πρόσωπό της μου έβγαζε μία αθωότητα, αλλά και η συνεργασία μαζί της αυτό μου έδειχνε. Ήταν ένα κορίτσι που έλεγα «θα τη βγάλει τώρα εδώ που όλοι είμαστε… τρέχουμε. Ήταν ένα γλυκό κορίτσι. Και εγώ την ίδια εικόνα με τον Γιώργο Σαμαρά είχα», επισήμανε η Ελένη Μενεγάκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Κομματά

«Ούτε μου λείπει η παρουσίαση, ούτε της λείπω εν τέλει. Νομίζω ότι δεν είναι όλα για όλους, υπήρξαν φορές που δεν ήμουν τόσο ο εαυτός μου. Πολλά καρπούζια κάτω απ’ την ίδια μασχάλη δεν μπορείς αλλά δεν μετανιώνω σίγουρα για τίποτα» δηλώνει η Κωνσταντίνα Κομματά για την ενασχόλησή της με το κομμάτι της τηλεπαρουσίασης και προσθέτει: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για τις συνεργασίες που έκανα και τους ανθρώπους που γνώρισα».

Η ηθοποιός, που φέτος την απολαμβάνουμε στην καθημερινή κωμωδία του OPEN, «Δική Μας Οικογένεια», μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον σύντροφό της, ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά. «Είναι πάρα πολύ βοηθητικός. Όταν γνωριστήκαμε είχαμε δείξει και οι δυο της προθέσεις μας, ότι θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε ήταν η επιμονή του. Τότε ήμουν σε μία παράσταση και την είχε μάθει απ’ έξω».